Fotbal international

Ronald Koeman a fost la un pas de moarte! A suferit o criză cardiacă, dar medicii au intervenit la timp

03.05.2020 | 21:16
Ronald Koeman  a fost la un pas de moarte A suferit o criza cardiaca dar medicii au intervenit la timp
ADVERTISEMENT

Ronald Koeman, selecționerul Olandei, a trecut printr-un moment greu în viață, după ce a suferit o criză cardiacă. Selecționerul a avut noroc pentru că medicii au intervenit rapid și prompt, iar acum tehnicianul se află în afara oricărui pericol.

Ronald Koeman a suferit o criză cardiacă și a fost la un pas de moarte

Ronald Koeman, selecționerul Olandei, a avut parte de una dintre cele mai grele încercări din viața sa, peste care a trecut cu brio. În plină pandemie, Koeman a suferit o criză cardiacă, dar a fost salvat de medici.

ADVERTISEMENT

„Potrivit soției lui, Bartina, Ronald Koeman este acum în stare stabilă, fapt confirmat de impresarul Rob Jansen. Acestuia i-a fost eliberată o arteră coronară blocată și i-a fost montat un stent coronarian”, anunță De Telegraaf..

Ronald Koeman îl poate înlocui pe Quique Setien la Barcelona

Ronald Koeman are șanse mari să-l înlocuiască pe Quique Setien la Barcelona, datorită unei clauze din contract care îl lasă să plece de la naționala Olandei după Campionatul European din 2020. „Nu voi pleca acum.

ADVERTISEMENT

Nu există nicio șansă să plec în acest moment de la naționala Olandei. Poate voi pleca la Barcelona, dar doar după EURO 2020. Doar atunci clauza din contractul meu se poate activa”, a declarat Ronald Koeman.

Ronald Koeman are un parcurs foarte bun cu naționala Olandei, iar „Portocala Mecanică” s-a calificat la Campionatul European din 2021.

ADVERTISEMENT

Ronald Koeman nu ar fi la prima experiență la formația catalană

Ronald Koeman a fost fotbalistul Barcelonei, iar imediat după ce și-a încheiat cariera de jucător a devenit antrenor secund la formația catalană.

De-a lungul timpului Koeman a stat pe banca mai multor echipe importante din Europa precum: Ajax Amsterdam, Benfica, PSV Eindhoven, Feyenoord, Southampton și Everton. Tehnicianul olandez se află pe banca naționalei țării sale din anul 2018.

ADVERTISEMENT
  • 57 de ani a împlinit Ronald Koeman pe 21 martie
Tags: