Fotbal international

Ronaldo, primă inedită pentru jucătorii de la Real Valladolid! Cum își motivează brazilianul jucătorii pentru salvarea de la retrogradare

03.03.2020 | 09:32
Ronaldo prima inedita pentru jucatorii de la Real Valladolid Cum isi motiveaza brazilianul jucatorii pentru salvarea de la retrogradare
Fostul mare atacant brazilian Ronaldo le-a oferit o primă inedită jucătorilor de la Real Valladolid
ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant brazilian Ronaldo le-a oferit o primă inedită jucătorilor de la Real Valladolid, după victoria reușită în partida cu Espanyol Barcelona din La Liga.

Ronaldo, primă inedită pentru jucătorii de la Real Valladolid

La 23 februarie, Real Valladolid a învins pe teren propriu Espanyol Barcelona, scor 2-1, în etapa a 25-a din La Liga și a luat omopțiune serioasă pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional brazilian Ronaldo, acum patronul celor de la Real Valladolid, a făcut un gest incredibil după acea victorie și le-a oferit o primă inedită jucătorilor pregătiți de Sergio Gonzalez Soriano.

Anul trecut, Ronaldo și-a dus jucătorii la Ibiza

Conform cotidianului spaniol As, Ronaldo le-a oferit fotbaliștilor săi după succesul cu Espanyol câte un Iphone și un bilet de avion dus-întors către orice destinație își doresc. De remarcat este faptul că Valladolid este sponsorizată de companie aeriană.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când patronul celor de la Real Valladolid își premiază jucătorii. În sezonul trecut, după ce echipa s-a salvat de la retrogradare, a invitat întregul lot într-o excursie de mai multe zile la Ibiza.

Cum trăiește Ronaldo meciurile din La Liga

Brazilianul Ronaldo a preluat pachetul majoritar de la Real Valladolid în vara anului 2018, anul în care echipa a revenit în La Liga. Conform presei spaniole, fostul mare atacant a plătit 30 de milioane de euro pentru a devenit patronul clubului.

ADVERTISEMENT

La aproape un an după ce a devenit patronul lui Real Valladolid, Ronaldo a oferit un interviu în presa spaniolă şi a povestit felul în care a trăit primul sezon din calitatea de acţionar al unui club din La Liga.

Valladolid, 7 puncte peste locurile retrogradabile

Gaz Metan Mediaș a avut onoarea de a fi invitată de trupa lui Ronaldo să joace singurul meci amical de tradiție, ”Trofeul orașului Valladolid”, competiție care se organizează în fiecare an și pe care spaniolii au câștigat-o de 23 de ori.

ADVERTISEMENT

În acest moment, după disputarea a 26 de etape, Real Valladolid se află pe locul 15 în clasamentul din La Liga, cu 29 de puncte, șapte mai mult decât Real Mallorca, formație aflată pe primul loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT