Sport

Ronaldo s-a despărţit de super agentul Jorge Mendes! Gestul care l-a enervat la culme pe celebrul impresar

Cristiano Ronaldo s-a despărţit de super agentul Jorge Mendes. Ruptura dintre cei doi a devenit iremediabilă când starul portughez a acceptat interviul cu Piers Morgan.
04.01.2023 | 11:40
Ronaldo sa despartit de super agentul Jorge Mendes Gestul care la enervat la culme pe celebrul impresar
Cristiano Ronaldo şi Jorge Mendes
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a semnat cel mai mare contract din istoria fotbalului cu Al Nassr, acolo unde are un contract colosal de 200 de milioane de euro pe sezon. Superstarul portughez a fost deja prezentat oficial în faţa a peste 20.000 de oameni.

Ronaldo s-a despărţit de super agentul Jorge Mendes! Interviul lui Piers Morgan a fost picătura care a umplut paharul

Însă, această mutare nu a fost negociată de celebrul impresar Jorge Mendes. Unul dintre cei mai buni agenţi de jucători din lume, Mendes i-a fost alături lui Cristiano Ronaldo de la începuturile carierei.

ADVERTISEMENT

Daily Mail scrie că Ronaldo nu mai colaborează cu “super agentul” Mendes, după luni în care tensiunea dintre cele două părţi s-a acumulat. Punctul culminant a fost interviul din luna noiembrie, acordat lui Piers Morgan în care şi-a pus la zid fosta echipă, Manchester United.

Jorge Mendes i-a spus în repetate rânduri lui Cristiano Ronaldo să nu dea acel interviu care a dus la plecarea sa de la Manchester United. Impresarul i-a explicat că acest interviu îi va închide uşa marilor cluburi europene, ceea ce s-a şi întâmplat.

ADVERTISEMENT

Marile cluburi europene i-au închis uşa lui Ronaldo! Impresarul a anticipat această mişcare, dar a fost ignorat

Cristiano Ronaldo s-a antrenat în baza de pregătire a celor de la Real Madrid şi chiar şi-ar fi dorit să semneze cu gruparea “Blanco”, dar Florentino Perez a decis să nu îl repatrieze pe fostul idol de pe Bernabeu.

Conform presei portugheze, Cristiano Ronaldo era sigur că o evoluţie bună la Cupa Mondială îi va aduce oferte din partea unor cluburi europene puternice, în ciuda interviului bombă în care i-a făcut praf pe cei de la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Însă, Jorge Mendes i-a transmis superstarului că singura variantă va rămâne Al Nassr, probabil şi singurul club care îi poate satisface pretenţiile salariale. Interviul la Piers Morgan nu doar că i-a închis uşa cluburilor mari, dar a dus şi la ruptura definitivă de Mendes.

Transferul lui Ronaldo la Al Nassr, negociat de “prietenul” Ricky Regufe

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr a fost negociat de managerul său personal, Ricky Regufe. Înainte de a-l cunoaşte pe Ronaldo, Regufe a fost manager de marketing la Nike, apoi a intrat în cercul de prieteni al superstarului, fiind prezent şi la Cupa Mondială din Qatar în delegaţia Portugaliei.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo şi Ricky Regufe
Cristiano Ronaldo şi Ricky Regufe

Aşa cum era de aşteptat, a izbucnit imediat între Regufe şi compania lui Mendes, Gestifute. Urmarea este că Gestifute, prin compania Polaris Sport, nu mai este responsabilă de drepturile de imagine ale lui Cristiano Ronaldo.

  • 200.000.000 de euro anual va încasa Cristiano Ronaldo de la Al Nassr
  • 1.260.000.000.000 de euro este valoarea de piaţă a celor 135 de jucători impresariaţi de Gestifute
ADVERTISEMENT