Fotbal intern

Roș-albaștrii cad pe capete! FCSB a ramas fără fundași centrali de meserie înaintea play-off-ului: ”Era programat să joace”

16.04.2021 | 08:52
Rosalbastrii cad pe capete FCSB a ramas fara fundasi centrali de meserie inaintea playoffului Era programat sa joace
ADVERTISEMENT

FCSB pornește, aparent, cu prima șansă în play-off-ul Ligii 1, dar lotul se subțiază de la o zi la alta. Pe lista jucătorilor cu probleme medicale s-a adăugat încă un titular din defensivă.

Meciul din Supercupă, dintre FCSB și CFR, câștigat de ardeleni după loviturile de departajare, a evidențiat problemele de lot cu care se confruntă antrenorul Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Nedelcu și Haruț au format cuplul de fundași centrali, iar explicația a dat-o tehnicianul roș-albaștrilor la finalul partidei. A rămas fără apărători de meserie, după ce Iulian Cristea s-a accidentat la ultimul antrenament dinaintea Supercupei.

Ce soluții are FCSB pentru meciul cu FC Botoșani

Cuplul de apărători centrali, titulari în garnitura lui Toni Petrea, Andrei Miron și Iulian Cristea, sunt indisponibili pentru prima partidă din faza play-off a Ligii 1. Cei doi se alătură jucătorilor din compartimentul ofensiv, Florinel Coman și Darius Olaru, accidentați și ei. FANATIK a anunțat în exclusivitate cât vor absenta de pe gazon Olaru și Miron.

ADVERTISEMENT

”Avem probleme de lot, a trebuit să gestionăm această situație. Iulian Cristea s-a accidentat la antrenamentul de ieri (miercuri, 14 aprilie – n.r.), era programat să joace (în Supercupă, contra CFR-ului). Ținând cont de problemele medicale pe care le avem în cadrul lotului, trebuie să găsim soluții cât mai rapide și cât mai eficiente”, a punctat la finalul meciului de la Ploiești, Toni Petrea.

În aceste condiții, Denis Haruț și Dragoș Nedelcu sunt fotbaliștii cu cele mai mari șanse să fie titularizați în axul central al defensivei roș-albastre, pentru meciul de duminică, cu FC Botoșani, din prima etapă a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a forțat și a devenit indisponibil

Apărătorul central, Iulian Cristea, a acuzat dureri la gleznă încă după meciul cu Sepsi OSK, din ultima etapă a sezonului regulat, în aceeași partidă accidentându-se și Andrei Miron.

Fără soluții de înlocuire, la meciul de la Sfântu Gheorghe, antrenorul Petrea a forțat cu Cristea, pe care l-a menținut pe teren pe toată durata partidei cu covăsnenii.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Cristea nu părea foarte gravă, astfel că fotbalistul s-a pregătit în regim normal pentru meciul din Supercupă. La ultimul antrenament, însă, a acuzat dureri mari în zona gleznei și staff-ul roș-albaștrilor a decis să-l menajeze, pentru a nu risca o agravare a leziunii.

Meciul FCSB – FC Botoșani, din prima etapă din faza play-off a campionatului este programat duminică, de la ora 21:00, și se va disputa pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,25 este cota pentru „FCSB câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT