Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rotaru a dezvăluit ce club de fotbal este modelul lui business. „Exceptând suporterii”

Universitatea Craiova este într-o revenire de formă de la instalarea lui Ivaylo Petev pe bancă. Oltenii au reușit prima lor victorie din ultimele 5 etape contra lui Dinamo, scor 1-0.
15.11.2023 | 15:12
Rotaru a dezvaluit ce club de fotbal este modelul lui business Exceptand suporterii
Mihai Rotaru este fan Dinamo Zagreb. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a debutat cu dreptul pe banca celor de la Universitatea Craiova. Bulgarul s-a impus cu 1-0 în fața lui Dinamo și a adus prima victorie a oltenilor după o pauza de o lună. Numirea lui Petev la echipă nu a fost una întâmplătoare. Acesta a antrenat-o în trecut pe Dinamo Zagreb, echipă care se aliniază cu valorile Universității Craiova.

Mihai Rotaru vrea să aducă modelul lui Dinamo Zagreb la Craiova

“Noul antrenor este un campion. Gândiți-vă că împreună cu Bosnia și Herțegovina a câștigat grupa Ligii Națiunilor, într-un meci în care ne-a învins cu 1-0. A câștigat campionate cu Ludogorets și a fost antrenor la Dinamo Zagreb.

ADVERTISEMENT

Dinamo Zagreb care, din punct de vedere al înțelegerii fotbalului și al vieții unui club de fotbal, este considerat un model de succes în estul Europei. Dinamo Zagreb este cel mai important club în ceea ce privește organizarea, fotbalul și viața unui club de fotbal.

Cu excepția relației cu suporterii, Dinamo Zagreb este cel mai bine poziționat, având vânzări bune și o academie puternică. Joacă în mod regulat în Liga Campionilor și aproape întotdeauna în grupele europene. Dacă aș avea posibilitatea să aleg ce aș vrea să avem peste noapte la Craiova, aș vrea să fim precum Dinamo Zagreb”, a declarat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev a debutat pe banca oltenilor

Universitatea Craiova a arătat o altă față în duelul cu formația lui Ovidiu Burcă. Oltenii au început în forță partida și au reușit să deschidă scorul încă din minutul 5, prin Danciu. În urma acestui rezultat, oltenii au ajuns la 26 de puncte în clasament și se află la doar 4 lungimi de Rapid.

“Nu am avut emoții cu privire la VAR; dacă s-ar fi trecut de henț, cred că următoarea fază ar fi fost offside, dar presupun că protocolul VAR este să verifice în ordine. Dacă nu ar fi fost henț, deși a fost clar henț, cred că s-ar fi anulat pe motiv de offside. Emoții există întotdeauna, de aceea există VAR, pentru a verifica potențiale încălcări sau abateri. Cred că aveam șansa să înscriem chiar dacă se marca la acea fază”, completat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

“Să știți că mie mi-a plăcut în multe momente echipa. Nu înțeleg, bine e fotbal, vorbim de oameni, nu înțeleg de ce nu ați putut să mențineți primele 20-25 de minute excelente, dar probabil că la lucrurile astea se va lucra. Dar în primele 25 de minute ați arătat ca o echipă puternică, cu pretenții”, a spus Horia Ivanovici.

“La fel cum am arătat și cu Rapid în prima repriză, atunci când golul lor a venit de nicăieri, pe o dominare a noastră totală. Din acest motiv și domnul Șucu a spus că cea mai puternică echipă care a venit în Giulești am fost noi”, a concluzionat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este transmisă în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Puteți urmări show-ul în fiecare luni, marți și vineri începând cu ora 10:30, iar în premieră, în aceeași zi, de la ora 17:30. Emisiunea este disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rotaru este fan Dinamo Zagreb

ADVERTISEMENT