Life

Roxana Blagu, durere fără margini. A vorbit cu lacrimi în ochi despre fiica pe care nu a mai văzut-o de 10 ani: „Mi-a zis să plec”

Roxana Blagu, fosta solistă a trupei Trident, a vorbit despre cea mai mare durere a sa. Nu și-a mai văzut fiica de aproape 10 ani.
21.06.2023 | 08:58
Roxana Blagu durere fara margini A vorbit cu lacrimi in ochi despre fiica pe care nu a mai vazuto de 10 ani Mia zis sa plec
Roxana Blagu a vorbit cu ochii în lacrimi despre fiica sa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Blagu și-a deschis inima și a vorbit despre cea mai mare durere din viața sa. Fosta solistă a trupei Trident nu și-a mai văzut fiica de aproape 10 ani, iar copila devenită acum adolescentă refuză cu orice preț să se întâlnească.

Durere fără margini pentru Roxana Blagu. Fiica sa o respinge

Roxana Blagu, fosta solistă de la Trident, trăiește o adevărată dramă de aproape 10 ani. Artista a devenit mamă pentru prima dată când avea doar 23 de ani. A fost în culmea fericirii, dar lucrurile nu au mers între ea și fostul partener de viață.

ADVERTISEMENT

S-au despărțit cu scandal, iar fetița a rămas, în cele din urmă, în grija tatălui. De atunci, legătura din Roxana Blagu și copilul său s-a rupt. La proces, copila a spus că nu se simte bine în casa mamei și chiar și după atâția ani, nu vrea să o vadă.

Artista o caută prin orice mijloace, dar întotdeauna are același rezultat nefavorabil. Roxana Blagu și-a deschis sufletul recent, în podcast-ul „Mami, crește-mă frumos!”, găzduit de Diana Bișinicu pe YouTube.

ADVERTISEMENT

„Am născut la 23 de ani. Nu a venit întâmplător, a fost dorită din partea amândurora. A fost ceva dorit. Mereu m-am văzut o mama tânără. Am fost lipite una de cealaltă. Nu dormea deloc noaptea, nu știam ce să-i fac.

Plângea și se liniștea doar la mine în brațe. Eram fascinată de ea. Primul copil nu a stat suficient lângă mine, 5 ani avea când ne-am despărțit noi două. M-am despărțit de tatăl fetiței mele și a început un proces de custodie, mare scandal, cand ea avea 3 ani jumătate.

ADVERTISEMENT

În prima instanță a fost dată către mine și a stat cu mine 1 an jumătate, iar apoi a mers la tată, iar de atunci relația a fost ruptă. Nu am fost lăsată. Eu eram singură. Poate erau momente când se întorcea de la tatăl ei și poate nu avea același comportament, dar înțelegeam”, a povestit Roxana Blagu, citată de viva.ro. 

„Nu vrea să mă vadă. Mi-a spus când era mai mică că l-am bătut pe tatăl ei”

Pentru a-și restabili relația cu fetița ei, acum devenită adolescentă, Roxana Blagu a făcut tot ce i-a stat în putință. Însă chiar și când s-au întâlnit întâmplător, fata a respins-o și i-a spus că nu vrea să aibă de-a face cu ea.

ADVERTISEMENT

„Îmi apare în cale mereu. Nu vrea să mă vadă. Mi-a spus când era mai mică că l-am bătut pe tatăl ei, d-asta nu vrea să mă vadă. Nu m-am așteptat la un astfel de răspuns. Copilul nu trebuie să știe, copilul e copil.

I-am spus că, atunci când o să mai crească, o să înțeleagă că o femeie nu are cum să bată un bărbat. I-am spus cum crede că tatăl ei poate să o apere, dacă a fost bătut de mama ei?! Se fac 10 ani de când nu mai e lângă mine….”, a povestit Roxana Blagu.

Într-un altă încercare de a se apropia de fetița sa, Roxana Blagu și-a făcut abonament la bazinul de înot unde aceasta mergea. „Am ieșit și m-am dus la ea, iar reacția ei a fost destul de dură. Să plec, să o las în pace. Nu m-am lăsat.

Cuvintele ei nu erau ale ei. Eram cu Sasha în parc, cu o prietenă și cu bona, am văzut-o de la distanță. Mi-a zis să nu o filmez, mi-a zis să plec, că o să cheme poliția”, a povestit artista.

ADVERTISEMENT