Life

Roxana Condurache, despre rolul din Teambuilding și divorțul din cauza soacrei: „Sunt moldoveancă și sar la bătaie””

Superba Roxana Condurache a dezvăluit un moment de neuitat de la filmările Teambuilding, dar și care e motivul pentru care a divorțat de fostul ei soț.
16.02.2023 | 15:30
Roxana Condurache despre rolul din Teambuilding si divortul din cauza soacrei Sunt moldoveanca si sar la bataie
Roxana Condurache, actriță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actrița Roxana Condurache nu va uita niciodată filmările de la Teambuilding, producție în care publicul a admirat-o în rolul Andreei, o moldoveancă veritabilă!

Roxana Condurache, despre peripețiile de pe platourile de filmare de la Teambuilding și despre divorț

Vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce nu a văzut lumea la cinema, mai precis, detalii din culisele acestui film apreciat de mulți români.

ADVERTISEMENT

Experiența pe care blondina născută la Iași a trăit-o la filmări a fost una extrem de amuzantă, însă la un moment dat s-a lăsat și cu reproșuri din partea producătorului. Actorii s-au împrietenit imediat, iar la un moment dat, au dat o petrecere care s-a lăsat cu un mic scandal!

Lipsită de inhibiții, Roxana a vorbit și despre unul din motivele divorțului de fostul ei soț, căci puțini știu că actrița care a jucat-o pe Lauren Bacall a fost căsătorită și are un băiețel.

ADVERTISEMENT

Actorii din Teambuilding s-au îmbătat, iar producătorii i-a certat: „Ne-a închis muzica”

„A fost super distractiv la Teambuilding, fiind toți tineri actori. Era o gașcă foarte mișto. Am stat trei săptămâni cazați toți în același hotel. Aveam un loc care se numește Șerpăria, așa îi spuneam noi, unde ne întâlneam după filmări tot timpul.

Acolo era cea mai mare caterincă, îți dai seama, ne distram! Când aveam zile libere mai beam și noi un pahar, mai spuneam o glumă, mai făceam și petreceri. O dată am făcut o petrecere și, cumva, am fost certați de producători. A fost scandal a doua zi. Trebuia să filmăm a doua zi la ora 3, 3 ziua!

ADVERTISEMENT

Și noi ne-am gândit că o să putem, că putem să ne distrăm și noi o seară. Și a fost așa… mare eveniment. A venit producătorul peste noi, ne-a închis muzica. Aia a fost funny!

Și în aceeași seară a și plouat torențial și ca să te duci la hotelul unde eram cazați, trebuia să mergem cu apă până la glezne. Țin minte că eu așa am plecat, cu apă în adidași și m-am culcat la un moment dat că nu se mai putea”, a declarat Roxana Condurache pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă a avut vreodată o șefă atât de acră precum personajul Nicoleta, corporatista pe care întreg publicul a hulit-o, actrița ne-a zis că n-a avut șefe în viața ei, dar a existat cineva care seamănă cu temperamentul dificil al personajului cu pricina: fosta ei soacră!

Actrița din Teambulding: „Nu există șefă mai rea decât fosta mea soacră”

„Eu șefe n-am avut, dar am avut o soacră… Era șefa unei asemenea șefe, cea mai cea. Am făcut și un roast, de aia îmi și permit să vorbesc, la iUmor, despre soacre în general, nu neapărat despre a mea, dar, clar nu există șefă mai rea decât fosta mea soacră”, a spus Roxana pentru FANATIK.

Rugată să ne spun cum a reușit să conviețuiască, totuși, cu o persoană atât de complicată, vedeta ne-a spus că ea, de obicei, este drăguță cu cei din jur, dar se și enervează. Așadar, au existat multe certuri până când a decis să divorțeze de fostul ei soț.

Roxana Condurache, de ocolit când e supărată: „Sunt drăguță până cineva mă calcă pe nervi”

„A trecut ceva timp, stai să mă gândesc… Eu, de obicei, sunt o persoană foarte pozitivă și drăguță cu toată lumea până cineva mă calcă pe nervi și atunci îmi amintesc că sunt moldoveancă și sar la bătaie, între ghilimele, sunt războinică!

Când ești într-o familie, te mai cerți, te mai împaci, așa e normal. Dar până la urmă am divorțat. Ca să-ți răspund, adevărul adevărat e că am divorțat, nu doar din cauza asta, dar și din cauza asta”, a mai spus Roxana pentru FANATIK.

Cât despre viața ei profesională, ieșeanca lucrează la un proiect frumos, despre care spune că e extrem de important și nu are legătură cu cinematografia.

„Am un proiect foarte important, dar despre care nu pot să vorbesc. Mă blochează momentan. Nu este un film, atât pot să spun”, a adăugat actrița Roxana Condurache, una dintre cele mai frumoase prezențe din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT