Life

Roxana Ghiță de la Survivor a dezvăluit cine a vrut să o cucerească în timpul competiției. “Cineva a mițit”

Fosta războinică de la Survivor a decis să vorbească despre concurenții care i-au făcut avansuri în competiție.
16.09.2021 | 07:34
Roxana Ghita de la Survivor a dezvaluit cine a vrut sa o cucereasca in timpul competitiei Cineva a mitit
ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România.

Gesturile sau acțiunile ei au dus la o mulțime de discuții mai ales după ce concursul s-a încheiat.

Fosta concurentă a decis să dea cărțile pe față și să spună tot adevărul despre cei care i-au făcut avansuri cât timp a fost în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță de la Survivor a dezvăluit cine a vrut să o cucerească în timpul competiției

Roxana Ghiță a fost în centrul atenției, după ce a revenit de la Survivor România. Au fost mai multe discuții, fosta concurentă fiind acuzată că ar fi avut relații intime cu unii concurenți. 

Războinica a fost extrem de afectată de aceste zvonuri și a decis să vorbească. Aceasta a dezvăluit și numele celor care i-au făcut avansuri în timp ce se afla în jungla dominicană. Roxana crede că o parte dintre foștii săi colegi sunt rău intenționați și au spus mai multe lucruri care nu sunt adevărate.

ADVERTISEMENT

“Au fost niște declarații false făcute de anumiți membri din grupul Survivor și toate pentru că ei se simt cumva mai în măsură să comenteze despre fete, de ce nu? Pentru că, bărbații, când sunt respinși, se simt jigniți…”, a spus Roxana Ghiță, pentru Ciao.ro.

Ce a spus Roxana Ghiță despre Zanni

Cel care a arătat-o cu degetul a fost câștigătorul de la Survivor, Zanni, iar Roxana a este extrem de deranjată de declarațiile făcute de el.

ADVERTISEMENT

“Mă refer la Zanni și la anumite persoane… dar în special la Zanni, pentru că el a venit, neîntrebat de nimeni, să dea niște declarații. A declarat că am întreținut relații sexuale cu Musty, cu Andrei și cu încă nu știu cine.

Ceea ce înseamnă că cineva, ori din echipa mea, a mințit și a dat asta mai departe, ori Zanni”, a mai spus Roxana.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a dezvăluit că au fost mai mulți băieți care i-au făcut avansuri în timpul competiției.

“Jador s-a dat la mine, o susțin mereu. (…) Culiță cred că s-a dat mai mult la mișto la mine, așa zic eu. Zanni … am mai spus-o o dată, că s-a dat la mine. Cred că a fost prima persoană, încă de când am plecat spre Dominicană.”, a mai spus Roxana.

ADVERTISEMENT