Life

Roxana Ionescu, pregătită să devină mamă. Tinu Vidaicu a dat vestea: „E momentul”

Roxana Ionescu este pregătită să devină mamă. Soțul său, Tinu Vidaicu, este cel care a dat vestea cea mai despre îndrăgita vedetă.
15.12.2023 | 10:51
Roxana Ionescu pregatita sa devina mama Tinu Vidaicu a dat vestea E momentul
Roxana Ionescu își dorește un copil. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Roxana Ionescu a trecut prin momente cumplite în 2019, atunci când a pierdut o sarcină, vedeta este pregătită acum să devină mamă. Ea și soțul său, Tinu Vidaicu, își doresc să-și mărească familia.

Roxana Ionescu își dorește să devină mamă

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost greu încercați în anul 2019, atunci când vedeta a pierdut o sarcină. Timpul a trecut, durerea s-a mai estompat, iar acum cei doi sunt gata să devină părinți.

ADVERTISEMENT

Ei sunt convinși că dorința li se va îndeplini în anul 2024. Amândoi își doresc acest lucru, dar Tinu Vidaicu a mărturisit că Roxana Ionescu, în vârstă de 38 de ani, este care visează la cel mai mult la momentul în care va avea un copil.

„Roxana în primul rând își dorește mult un copil. Eu probabil am fost mai puternic atunci când am pierdut sarcina. M-a impactat în subconștient pe termen mai lung. Probabil e momentul.

ADVERTISEMENT

Știu sigur că poate e ce își dorește ea cel mai mult. Îmi doresc și eu, nu știu dacă cel mai mult, oscilez. Nu-mi dau seama. Sunt într-o perioadă de transformare”, a povestit Tinu Vidaicu, în podcastul pe care Giulia Anghelescu îl moderează pe YouTube.

Cadoul deosebit primit de vedetă

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt un cuplu ciudat, iar vedeta a făcut mari sacrificii pentru a fi alături de soțul său. A renunțat la viața în lumina reflectoarelor pentru a se ocupa de afaceri și a fi mai aproape de familie.

ADVERTISEMENT

Dar niciunul dintre eforturile sale nu au rămas nerăsplătite. În urmă cu un an, soțul său i-a făcut cadou inedit. O bornă cu numele său într-o localitate pe care o vizitează adesea împreună.

„Am o bornă în locul în care am plâns pentru că am ajuns acolo destul de greu. A fost un traseu greu, erau biciclete electrice. Foarte greu pentru mine de ajuns acolo.

ADVERTISEMENT

Eram epuizată și nervoasă, cu toate că-mi plăcea enorm de mult ce vedeam. Eram supărată”, a povestit Roxana Ionescu despre modul în care soțul său și-a arătat aprecierea, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT