Life

Roxana Vancea, o mămică responsabilă. Unde l-a dus pe micuțul Alexandru în prima zi din Starea de Alertă

15.05.2020 | 22:18
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea este o mămică model, iar Milan Alexandru, băiatul soțului ei, se bucură din plin de asta. În prima zi din Starea de Alertă, vedeta l-a dus pe micuț la Grădina Zoologică.

Rolul de mămică i se potrivește perfect Roxanei Vancea

Roxana Vancea abia aștepta terminarea Stării de Urgență pentru a putea să petreacă timp în aer liber cu Milan Alexandru, băiatul soțului ei, Dragoș.

ADVERTISEMENT

Astfel că, vedeta a profitat de prima zi de relaxare, practic, începutul Stării de Alertă, și l-a dus pe micuț la Grădina Zoologică.

„Ziua noastră a început perfect cu o plimbare la Zoo… Weekend de poveste”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Roxana Vancea, Milan Alexandru, Grădina Zoologică
Roxana Vancea este o mămică responsabilă

Roxana și Milan Alexandru au vrut să profite din plin de prima zi de relaxare și au pornit spre Grădina Zoologică, entuziasmați și foarte veseli, încă de dimineață.

Cei doi se înțeleg de minune și obișnuiesc să aibă activități împreună, mai ales în ultimele săptămâni în care au stat în autoizolare și au avut timp suficient.

ADVERTISEMENT

Vedeta postează foarte des pe Instagram imagini și filmulețe cu activitățile sau jocurile pe care le face împreună cu Milan Alexandru, ceea ce înseamnă că au o relație foarte apropiată și se înțeleg de minune.

Roxana și Dragoș s-au căsătorit la finele anului trecut

În decembrie 2019, Roxana Vancea și Dragoș Paiu au făcut cununia civilă, după ce, în luna noiembrie vedeta a fost cerută în căsătorie.
La Starea Civilă au fost prezenți doar prietenii apropiați cuplului și familiile. Roxana a ales o rochie albă, scurtă, iar Dragoș, un costum negru elegant.
Cei doi au o relație de câțiva ani și, pe lângă iubirea ce și-o poartă, îi mai leagă și sportul. Dragoș este un cunoscut antrenor de fitness, la fel ca și Roxana care și-a dscoperit această pasiune în urmă cu ceva timp.