Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rrahmani sau Burmaz? Robert Niță și-a ales favoritul dintre noii goleadori ai Rapidului

Robert Niță a analizat vârfurile de lance ale Rapidului. Cine e mai bun? Albion Rrahmani sau Borisav Burmaz.
10.02.2024 | 08:00
Rrahmani sau Burmaz Robert Nita sia ales favoritul dintre noii goleadori ai Rapidului
Albion Rrahmani și Borisav Burmaz au marcat în primele 3 meciuri din acest an pentru Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a comentat la FANATIK SUPERLIGA evoluțiile lui Albion Rrahmani și Borisav Burmaz, pe care Dan Șucu l-a numit cel mai tare cuplu de atacanți din România.

Robert Niță, analiză după primele 3 meciuri ale Rapidului din această iarnă: „Să fii ca Rapidul sau ca Dinamo?”

Horia Ivanovici a făcut o remarcă după primele etape ale Rapidului din SuperLiga în 2024: „Mulți spuneau după ce s-a terminat cantonamentul din Antalya că Rapidul nu prea joacă, o să aibă probleme. Bun, e adevărat nu joacă precum Real Madrid, dar marchează întotdeauna cu un gol sau două peste adversari”. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță a intervenit și comentează pragmatic: „Cum e mai bine? Să fii ca Rapidul sau ca Dinamo? Că vorbeam după Dinamo – Rapid că ce frumos joacă Dinamo, ce frumos joacă U Craiova a lui Rotaru, a domnului Mititelu și mai frumos, conduc 3-1, Bauza face spectacol. 

Și când te uiți în clasament Rapidul are 9 puncte după 3 etape. Cu un joc care e adevărat, nu se ridică la nivelul pretențiilor și investițiilor”, a mai spus fostul atacant la FANATIK SUPERGLIGA, emisiunea care e LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a ales între Albion Rrahmani și Borisav Burmaz: „Mie îmi place foarte mult”

Horia Ivanovici i-a aruncat mănușa lui Robert Niță: „Dar pe fază ofensivă care a început să crească mult. Cine e mai bun? Rrahmani sau Burmaz?”. 

Fostul atacant din Giulești a comentat situația înainte de derby-ul din Gruia și l-a lăudat pe vârful din Kosovo: „Cu niște transferuri reușite, cu niște jucători care prin evoluțiile lor și prin niște execuții personale decid jocuri. Și uite că ajungi la ora meciului cu CFR Cluj, când vii cu punctaj maxim și altfel abordezi jocul ăsta. 

ADVERTISEMENT

Mie îmi place foarte mult Rrahmani. E un jucător care atacă foarte bine spațiul, care îți dă soluție în zona centrală, un jucător care știe să redubleze, unu contra unu vedem și la ultimul gol cu Oțelul Galați, dă mingea printre picioarele fundașului, simulează că trage cu capul sus. Vede unde e fundașul, că iese portarul și bagă mingea în poartă. 

De partea cealaltă, Burmaz vine din zona laterală, pe piciorul stâng și caută tot timpul să finalizeze din zona aia și o face în stil de mare jucător, cu un șut foarte bun. Portarul nici n-apucă să reacționeze, prinde în diagonală plasa laterală”.

ADVERTISEMENT

Cere timp pentru ambii jucători

Robert Niță consideră că e mult prea devreme pentru a trage concluzii pentru ambii atacanți ai Rapidului: „Sunt doi jucători buni cu siguranță, dar atât Rrahmani, care vine după o accidentare destul de gravă, cât și Burmaz care are doar trei meciuri la Rapid și trei goluri marcate, mai au nevoie de timp. 

În momentul de față îmi place mai mult Rrahmani, dar Burmaz își va pune cu siguranță amprenta în continuare asupra jocului Rapidului”. 

Robert Niță, comparație între Rrahmani și Burmaz

ADVERTISEMENT