Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu e încântat de noul transfer al Rapidului. „L-am urmărit un an și jumătate! Avem cel mai letal cuplu”

Dan Șucu, patronul Rapidului, este extrem de încântat de transferul atacantului Borisav Burmaz. Detalii extrem de interesante la Fanatik SuperLiga.
06.02.2024 | 15:49
Dan Sucu e incantat de noul transfer al Rapidului Lam urmarit un an si jumatate Avem cel mai letal cuplu
Dan Șucu își amenință rivalele din campionat cu Rrahmani și Burmaz. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu este extrem de bucuros că Borisav Burmaz a marcat deja două goluri extrem de importante. Vârful din Serbia a fost foarte aproape și de FCSB.

Dan Șucu își freacă mâinile după transferul lui Borisav Burmaz la FCSB: „Nu este nicio surpriză că joacă la acest nivel”

Dan Șucu a analizat la FANATIK SUPERLIGA evoluțiile sârbului: „Burmaz este un atacant excepțional, repet, excepțional. Pentru noi nu este o surpriză. Daniel Niculae, Victor, tot departamentul de scouting, toți cei care ne ajută l-au urmărit un an și jumătate. Da, ați auzit bine, un an și jumătate l-au urmărit pe Burmaz, până când ne-am hotărât să îl aducem în Giulești.

ADVERTISEMENT

El dăduse în toamnă 10-12 goluri, era al doilea golgheter al Serbiei. Un campionat foarte, foarte valoros, un campionat care produce jucători ce pleacă pe zeci de milioane de euro în străinătate și eram convinși că va face treabă și la noi”.

Patronul Rapidului e convins că are cel mai tare cuplu de atacanți: „Nu este, repet, nicio surpriză majoră că joacă la acest nivel. Este un atacant care are în sânge simțul golului și ne va ajuta foarte mult.

ADVERTISEMENT

Cred că, în acest moment, Burmaz și Rrahmani formează cea mai bună pereche de atacanți din România. Și o spun cu respect, nu vreau în niciun caz să fiu o declarație în defavoare adversarilor noștri. Dar asta este părerea mea, repet, ca necunoscător”.

Dan Șucu îi avertizează pe adversarii Rapidului: „O sperietoare pentru fundașii echipelor adverse”

Dan Șucu crede că are cei doi atacanți vor deveni coșmarul tuturor defensivelor: „Știți că nu îmi place să mă bag în probleme tehnice, dar cred că Rrahmani și Burmaz formează cel mai letal cuplu de atacanți din România și vor marca foarte multe goluri în împreună. Au devenit oarecum, prin golurile înscrise, o sperietoare pentru fundașii echipelor adverse.

ADVERTISEMENT

Sunt fotbaliști de mare valoare, au simțul golului, reușesc execuții extraordinare și sunt convins că ne vor ajuta decisiv pentru a ne atinge obiectivul. Iar obiectivul vi l-am mai spus… Clar ne dorim titlul de campioană a României.

Îmi place foarte mult Burmaz și îi felicit pe colegii mei pentru această achiziție, ca și pentru toată campania de transferuri pe care am făcut-o. Nu este simplu să aduci șapte jucători.

ADVERTISEMENT

După părerea noastră, toți sunt de valoare, dar facem orice pentru ca Rapidul să ajungă acolo unde trebuie și pentru ca suporterii noștri fantastici să aibă satisfacțiile pe care le-am promis atunci când am venit în Giulești”.

Dan Șucu se felicită pentru aducerea lui Burmaz la Rapid: „L-am urmărit un an și jumătate

ADVERTISEMENT
Tags: