Life

Ruby, aprecieri pentru Alex Velea. Ce relație este între cei doi cântăreți

Ruby, pe numele său real Ana Claudia Grigore, are numai cuvinte de laudă pentru Alex Velea. Cum se înțeleg cei doi artiști.
15.09.2022 | 18:53
Ruby aprecieri pentru Alex Velea Ce relatie este intre cei doi cantareti
Ruby, cuvinte de laudă pentru Alex Velea. Cum se înțeleg cei doi artiști. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața îl apreciază pe logodnicul Antoniei. Ce relație este între cei doi artiști, care au lansat de curând o piesă împreună. Frumoasa brunetă a dezvăluit cum se înțelege cu cel care a încurajat-o în cariera muzicală.

Ruby, cuvinte de laudă pentru Alex Velea. Cum se înțeleg cei doi artiști

Ruby are foarte multe cuvinte de laudă pentru Alex Velea. Îndrăgita artistă este fericită că a reușit să lanseze o melodie alături de artistul care a avut cea mai mare încredere în ea atunci când a făcut primii pași pe scenă.

ADVERTISEMENT

În plus, cântărețul din Craiova este cel care i-a influențat stilul muzical. Vedeta are numai recunoștință pentru iubitul Antoniei, care în urmă cu 10 ani i-a pus microfonul în mână și a încurajat-o.

„Sunt foarte bucuroasă că în sfârșit s-a întâmplat. Alex este omul care pot să spun că mi-a pus microfonul în mână, pentru că el mi-a dat piesa care m-a dus pe scenă, care a dat greutate numelui meu, vorbesc despre Stinge lumina.

ADVERTISEMENT

El a influențat mai mult decât oricine stilul meu și cariera mea muzicală și sunt fericită că în momentul ăsta avem o piesă pe care o împărțim la modul ăsta de colaborare mai profundă.

Nu este o piesă pe care doar mi-a creat-o, ci una în care cântă și el alături de mine”, a declarat Ruby pentru publicația wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ruby și Alex Velea, prima piesă împreună

Ruby și Alex Velea au lansat la începutul lunii septembrie prima piesă împreună, intitulată Viciu între vicii. Cei doi speră ca noua melodie să devină rapid un hit pentru că este vorba de o piesă ritmată și foarte antrenantă.

În urmă cu peste 10 ani, bruneta a avut mare succes cu piesa Stinge lumina, compusă de Alex Velea, iar de atunci între cei doi s-a legat o prietenie foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Artista are mare încredere în tot ce compune Alex Velea și crede că videoclipul melodiei actuale va fi unul pe placul fanilor săi.

ADVERTISEMENT