Life

Ruby, imagini din buncărul unde se adăpostesc oamenii în Israel! Ce se întâmplă cu Raluka și Ana Baniciu

Ruby a postat imagini din buncărul unde a fost nevoită să intre după ce a izbucnit războiul în Israel. Raluka și Ana Baniciu s-au întors în țară.
08.10.2023 | 11:14
Ruby imagini din buncarul unde se adapostesc oamenii in Israel Ce se intampla cu Raluka si Ana Baniciu
Ruby a publicat imagini din buncărul unde se ascunde de bombele din Israel. Raluka și Ana Baniciu au plecat din țară. Foto: ABC News/ Instagram
ADVERTISEMENT

Ruby, Raluka și Ana Baniciu au fost prinse în războiul din Israel, declanșat de atacurile grupării teroriste Hamas sâmbătă, 7 octombrie 2023. Apar noi detalii despre soarta cântărețelor românce.

Ruby, imagini din buncărul anti-atomic din Israel

Ruby a publicat un filmuleț pe contul ei de Instagram în care le-a arătat oamenilor buncărul în care s-a adăpostit, unde e ferită de bombe. Vedeta le-a prezentat urmăritorilor ei locul în care turiștii și cetățenii israelieni trebuie să intre de fiecare dată când pornesc sirenele, semn că o rachetă se îndreaptă spre locul respectiv.

ADVERTISEMENT

„Dormitorul are două uși. Fereastra asta mică prin care nu trece nici bomba atomică, cică! Nu înțeleg, ce, cum! Și haosul, na! Și dacă se aud sirenele iar să intrăm în buncăr”, explică Ruby în timp ce filmează interiorul adăpostului.

Și Raluka și Ana Baniciu au fost surprinse de războiul declanșat în Israel. Cele două vedete și prietene au fost într-o excursie la Tel Aviv. În ultimele ore, artistele au reușit să revină în țară. Asta după ce au stat îngrijorate ore bune cu privire la faptul că nu vor mai putea părăsi Israelul. Cele două s-au gândit la ce poate fi mai rău.

ADVERTISEMENT

Raluka și Ana Baniciu au reușit să plece

Fetele au fost extrem de panicate în ultimele ore de ședere în Tel Aviv. Cele două au auzit bombardamentele care au avut loc aseară, al doilea raid al terotriștilor asupra orașului, care a avut loc în jurul orei 20.

În urmă cu doar câteva ore, cântărețele și-au făcut repede bagajele și s-au îndreptat, cu taxiul, spre aeroport.

ADVERTISEMENT
ruby
Imagini din buncărul antirachete din Israel, postate de Ruby. Foto: Instagram

Nu știm încă dacă și Ruby a reușit să scape din Israel, căci până la ora redactării acestei știri vedeta nu a publicat nimic pe conturile sale de socializare și nu a răspuns nici la apelul FANATIK.

„Am reușit! Mulțumim din suflet celor de la Consulatul României din Israel. Mulțumim în special lui Cătălin Toscuță pentru modul în care a gestionat situația”, a scris Ana Baniciu, din avion.

ADVERTISEMENT

Citește aici ultimele informații despre războiul din Israel, unde până la această oră au fost raportați peste 500 de morți.

ADVERTISEMENT