Life

Ruby, despre incidentul cu Jador care i-a spart masa. Cum a reacționat bunica solistei 

Ruby și Jador au fost protagoniștii unui incident, care nu a fost trecut cu vedera de bunica frumoasei artistei. Iată cum a reacționat femeia când a văzut masa spartă.
06.01.2022 | 11:23
Ruby despre incidentul cu Jador care ia spart masa Cum a reactionat bunica solistei
Ruby, detalii despre incidentul cu Jador. Ce reacție a avut bunica artistei la vederea mesei sparte. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Femeia a avut un adevărat șoc când a observat masa de sticlă din sufragerie făcută bucăți, solista mărturisind că nu se aștepta la așa ceva și nici nu știe cum s-a întâmplat.

Bruneta a vorbit despre incidentul petrecut recent în propria locuință, acolo unde stă împreună cu bunica sa, cea care a crescut-o de la o vârstă foarte fragedă.

ADVERTISEMENT

Imediat după moment bunica lui Ruby s-a arătat revoltată și nu a putut înțelege cum Jador a reușit să distrugă masa, când artiștii ar fi trebuit să urmărească emisiunea lui Nea Marin.

Ruby, detalii despre incidentul cu Jador. Ce reacție a avut bunica artistei la vederea mesei sparte

„Dar cum ați putut? Cu ciocanul, cu ce? Nu pot să înțeleg. De ce ne-ai spart masa? Te cert!”, a spus bunica lui Ruby într-o filmare de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Nu se mai calmează! Nu-și revine de când a spart Jador masa!”, a completat vedeta, care i-a surprins supărarea.

A doua zi cântărețul de muzică de petrecere a venit din nou în locuința artistei, unde a avut parte de o discuție cu bunica cântăreței. De această dată femeia nu s-a mai arătat deranjată.

ADVERTISEMENT

Se pare că a trecut peste incidentul din sufragerie și chiar l-a îmbrățișat pe Jador, întregul moment fiind surprins de Ruby, vedeta pe numele ei real Ana Claudia Grigore.

„Acum se iubesc. Ai zis că-l cerți și că-l bați, mamaie! Acum ce faci?”, a mai spus frumoasa cântăreață în social media.

ADVERTISEMENT

Ruby și Jador, prieteni după emisiunea de la Antena 1

Ruby și Jador sunt colegi în emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, difuzată la Antena 1, cei doi fiind extrem de apropiați în ultima perioadă.

Scopul lor în show este să ajute oamenii, dar și să-l enerveze pe Nea Marin, prezentatorul care le dă mari de cap vedetelor invitate în emisiune.

În ultimul episod cântăreții au plecat la plimbare cu bicicletele, moderatorul fiind filmat în timp ce-i aleargă cu praștia.

ADVERTISEMENT