Life

Rugăciunea de dezlegare pe care trebuie să o spui de Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Ruga care te eliberează dacă o rostești de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, pe 29 iunie. Te ajută să scapi de toate nenorocirile.
28.06.2023 | 21:54
Rugaciunea de dezlegare pe care trebuie sa o spui de Sfintii Apostoli Petru si Pavel
Ruga care te eliberează dacă o rostești de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, pe 29 iunie. Te ajută să scapi de toate nenorocirile. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rugăciunea de dezlegare pe care trebuie să o spui de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Dezleagă farmece şi blesteme până la al nouălea neam. Credincioșii consideră că are o putere uriașă dacă este folosită în această zi de mare sărbătoare.

Ruga care te eliberează dacă o rostești de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, pe 29 iunie. Te ajută să scapi de toate nenorocirile

Ruga care te eliberează dacă o rostești de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, cinstiți în fiecare an pe 29 iunie, este una puternică. Te ajută să scapi de toate nenorocirile și gândurile rele venite din partea rudelor îndepărtate.

ADVERTISEMENT

Creștinii ortodocși sunt de părere că alungă toate energiile negative și face loc lucrurilor frumoase. Potrivit Bisericii Ortodoxe Române, oamenii apelează la aceste cuvinte de fiecare dacă când simt că au necazuri.

„Pe Voi, Apostoli slăviţi ai Lui Iisus, Mântuitorul v-a rânduit să fiţi stâlpi ai Bisericii pe care a întemeiat-o. Pe tine, Sfinte Petre, Mântuitorul te-a ales să fii piatra de temelie a Sfintei Biserici şi ţi-a dăruit harul să-i întăreşti în credinţă pe toţi fraţii tăi.

ADVERTISEMENT

Pe tine, Sfinte Pavele, Mântuitorul te-a făcut din duşman un ales prieten, iar Duhul Sfânt te-a numit să le arăţi neamurilor toate comorile învăţăturii creştine.

Sfinte Petre şi Sfinte Pavele, amândoi aţi lucrat cu neobosită însufleţire la răspândirea Împărăţiei lui Hristos, pecetluind mărturia devotamentului pentru Mântuitor cu sângele vostru.

ADVERTISEMENT

La Voi ne rugăm, când osânda unei judecăţi nedrepte se abate asupra vieţii noastre, să-i îndepărtaţi pe farisei din drumul nostru, luându-le cheile puterii, iar cuvântul lor să nu fie lucrător împotriva noastră.  

Acolo, în Împărăţia lui Dumnezeu, vă bucuraţi de vederea Lui în slava cerească. De Acolo, priviţi spre Biserica lui Hristos care călăuzeşte popoarele, pentru ca ele să vadă lumina Evangheliei şi să nu rătăcească drumul care duce la izvoarele tămăduitoare ale harului.

ADVERTISEMENT

Ne închinăm Vouă, să-L rugaţi pe Mântuitorul nostru să-i lumineze şi să-i apere de orice necaz pe episcopi, pe preoţi şi întregul popor creştin.

Rugaţi-L pe Domnul secerişului să trimită lucrători sârguincioşi în ogorul Tău, pentru ca toţi oamenii de bunăcredinţă să aibă parte de binefacerile pe care le primim de la Dumnezeu prin Sfânta Biserică.

Slăviţi Apostoli Petru şi Pavel, să ascultaţi rugăciunea noastră, credincioşi încercaţi de cumplite necazuri, să fiţi milostivi şi să îndepărtaţi din viaţa noastră furia duşmanilor porniţi să ne doboare cu orice preţ. Amin!”.

Rugăciunea care te scapă de vrăjile dușmanilor

O altă rugăciune puternică și importantă pentru credincioși, care te scapă de vrăjile făcute de dușmani, este cea a Sfântului Mucenic Ciprian. Cuvintele pe care le conține sunt perfecte pentru a răzbi și pentru a îndepărta blestemele și lucrarea diavolească.

Puterea vrăjilor este un aspect cunoscut de oameni încă din cele mai vechi timpuri. Românii au crezut mereu în acestea, mai ales dacă simt că au ghinion cu carul și că de la o vreme nu le mai merge deloc bine în nimic.

E bine ca rugăciunea să fie rostită dimineața, după ce s-a băut aghiazma sau a fost luată anafura de la Biserică. Se spune în fața unei icoane cu Sfinții Apostoli Petru și Pavel. De asemenea, nu trebuie să lipsească o lumânare aprinsă.

ADVERTISEMENT