Life

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 august 2022. Vești bune pentru Săgetători

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 august 2022. Iată ce a transmis faimosul numerolog despre perioada următoare pentru zodii. Vești bune pentru Săgetători.
13.08.2022 | 21:05
Rune Mihai Voropchievici pentru saptamana 1521 august 2022 Vesti bune pentru Sagetatori
Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 august 2022. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 15-21 august 2022. Iată ce le așteaptă pe cele 12 zodii în perioada următoare.

Ce arată runele pentru săptămâna următoare

Berbec

Este o săptămâna în care Berbecii vor avea parte de tot ce își doresc, dar mai ales în ceea ce privește dragostea.

ADVERTISEMENT

Taur

Pentru nativii din zodia Taur, faimosul Mihai Voropchievici a transmis că vor avea chef de ceartă, dar sfatul runelor este să încerce să nu pună la suflet orice și să evite cu orice preț conflictele.

Gemeni

Poți afla un adevăr important, care poate chiar să îți schimbe viața pentru totdeauna! De bine sau de rău, depinde doar de tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești pus pe harță, la fel ca Taurii, și vrei să faci o bătălie cu cei din jur. Câștigul va veni pentru acești nativi dacă nu au stări de îngrijorări și lasă deoparte discordia.

Leu

Runele te sfătuiesc două lucruri. Să te relaxezi, mai ales dacă abia te-ai întors dintr-o vacanță și te-a lovit realitatea dură. Nu trebuie să te îngrijorezi de starea de sănătate a cuiva drag.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Trebuie să ai răbdare și mai ales să nu forțezi mâna norocului. Te pot aștepta surprize plăcute, dar trebuie să le aștepți!

Balanță

Pentru nativii din zodia Balanță, urmează o săptămână mai grea, cu încercări, a transmis Mihai Voropchievici la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Trebuie să abordezi problemele altfel și să încerci să le vezi dintr-o nouă perspectivă. Trebuie să schimbi tactica.

Săgetător

Te așteaptă o schimbare foarte importantă, în ceea ce privește casa ta sau viața de acasă.

Capricorn

Nativii acestei zodii sunt pe un fir subțire, care se poate rupe oricând, dacă nu sunt atenți. Starea ta de sănătate poate să nu fie cea mai bună.

Vărsător

Vești bune, în schimb, pentru tine. Poți să primești un cadou important, poate chiar o sumă de bani.

Pești

Trebuie să îți mobilizezi forțele pentru a avea parte de triumf, fie el în viața de familie sau în cariera ta. Uită de concediul care a trecut și muncește cu drag, din nou!

ADVERTISEMENT