Life

Rune Voropchievici pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2021. O zodie intră sub protecție divină

09.01.2021 | 20:59
Rune Voropchievici pentru saptamana 1016 ianuarie 2021 O zodie intra sub protectie divina
ADVERTISEMENT

Rune Voropchievici. Celebrul numerolog a prezentat în emisiunea “Adevăruri Ascunse”, difuzată pe Antena 3, runele pentru săptămâna 10- 6 ianuarie 2021.

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul unei emisiuni la Antena 3 despre previziunile sale pentru săptămâna ce urmează și despre provocările pentru care să ne pregătim.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici aduce vești bune pentru majoritatea semnelor zodiacale, însă există o zodie care va intra sub protecție divină.

Runele pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2021 pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecul va avea o săptămână în care va fi susținut într-o bătălie importantă, însă nu trebuie să dezarmeze pentru că această bătălie e dinainte câștigată, indiferent de modul în care va fi dată.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul are o săptămâna în care va primi multe mesaje și trebuie să dea atenție sporită comunicării. Tot anul 2021 va sta sub semnul comunicării, astfel că nativii din zodia taur vor rezolva multe probleme pe această cale.

Gemeni

Gemenii intră într-o săptămână de liniște în care vor prefera să stea singuri, fără să vorbească cu prea multă lume. Această zodie intră sub protecție divină și e imposibil să se deoache, oricât și-ar dori anumite persoane ca acest lucru să se întâmple.

ADVERTISEMENT

Rac

Racul e extrem de obosit și e pregătit de o călătorie, pentru că a acumulat foarte multă oboseală în această perioadă. Drept urmare, nativii din zodia rac își vor face bagajele și vor pleca, undeva departe, pentru a-și reîncărca bateriile.

Leu

Nativii din zodia leu sunt sub simbolul uraganului în această perioadă. Leii pornesc la atac și susțin o bătălie furtunoasă cu ceilalți din jur. Cu toate acestea, trebuie să fie liniștiți pentru că toate problemele se vor rezolva cu răbdare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii din zodia fecioară au o lună foarte bună, chiar extraordinară, totul fiind sub simbolul dragostei. Îi așteaptă ceva fierbinte, arzător, pentru că zodia fecioară este în săptămâna deschizătoare de drumuri.

Balanță

Nativii din zodia balanță vor avea două lucruri de făcut: să se relaxeze și să nu se mai vaite că cineva are probleme de sănătate. Cu toate că acest lucru poate fi greu de făcut mai ales în această perioadă de pandemie, nativii trebuie să tragă aer în piept și să se liniștească.

Scorpion

Scorpionii trebuie să lase la o parte toate grijile și toate problemele care au legătură cu trecutul. Pentru nativii din această zodie va urma o perioadă mult mai bună, plină de realizări atât pe plan profesional cât și pe plan personal. În dragoste lucrurile vor decurge minunat.

Săgetător

Săgetătorul este în căutarea unui loc de muncă și a unui apartament unde să se mute. Nativii din această zodie vor găsi soluții pentru ambele probleme, deși va fi nevoie pentru o perioadă să se mute temporar la cineva, sau să-și găsească de muncă ceva suplimentar.

Capricorn

Capricornul va găsi în sfârșit rezolvarea problemelor pe care trebuie să le rezolve de mult timp. Din păcate problemele ar fi fost rezolvate mai demult dacă ar discuta aceste probleme în consiliul de familie. Nativii din această zodie preferă să țină în ei aceste probleme, însă au mai mult de câștigat dacă le împărtășesc cu alții.

Vărsător

Pentru vărsători se anunță o suită de schimbări majore săptămâna viitoare. Schimbarea se va simți încă de luni, când în viața vărsătorilor va intra o persoană nouă, care poate avea o însemnătate specială în următorii ani. Spre mijlocul săptămânii zodia va da de bani și de noroc.

Pești

Peștii trebuie să schimbe tactica. Să abordeze o nouă strategie pentru săptămâna viitoare. Cel mai indicat ar fi ca peștii să aibă mai multă încredere în cei din jurul lor, pentru că doar așa ar putea să-și atingă obietivele din viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT