Life

Ruptură neașteptată în showbiz-ul mondial! Kim Kardashian nu mai e cu prezentatorul Pete Davidson!

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit! Cei doi nu mai sunt împreună, notează presa de peste Ocean. S-au aflat și motivele care au dus la această ruptură cu totul neașteptată.
06.08.2022 | 13:25
Ruptura neasteptata in showbizul mondial Kim Kardashian nu mai e cu prezentatorul Pete Davidson
Kim Kardashian și Pete Davidson nu mai formează un cuplu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După doar 9 luni, Kim Kardashian și Pete Davidson au pus capăt relației lor, informează PageSix.

Kim Kardashian și Pete Davidosn s-au despărțit, dar rămân prieteni

Cei doi au decis să păstreze în continuare legătura, să fie doar prieteni. „Au multă dragoste și respect unul pentru celălalt… Dar au descoperit că distanța dintre ei și programele solicitante au îngreunat menținerea unei relații”, a declarat o apropiată de-ale fostei neveste a lui Kanye West pentru publicația mai sus menționată.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, separarea nu a avut loc din cauza unui scandal ori a unei infidelități, ci din pricina muncii. Cei doi sunt nevoiți să călătorească destul de des și se sincronizează foarte rar. Se poate spune că nimeresc în același loc din an în Paști!

Despărțirea ar fi avut loc la începutul săptămânii, chiar pe 1 august, după ce au discutat și au stabilit de comun acord să rămână prieteni.
Există și alte motive vehiculate care ar fi dus la acest sfârșit de iubire.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au dat seama că nu pot fi împreună pe termen lung

Se pare că diferența de vârstă dintre cei doi a început să își spună cuvântul. Pete Davidson (28 ani) și-a petrecut mare parte din timp filmând pentru o producție în Australia. De cealaltă parte, Kim (41 de ani) a jonglat timpul între afaceri, divorțul de Kany și creșterea copiilor.

Cei doi se pare că au obiective destul de diferite. Kim e ceva mai așezată la casa ei față de cum o știa lumea, iar Pete, care nu are nici 30 de ani, mai vrea să copilărească.

ADVERTISEMENT

Starul de la „Saturday Night Live” a fost în centrul atenției mai mult ca niciodată de când s-a aflat despre relația cu Kardashian. Până și Kanye West a comentat la un moment dat despre această poveste, atacându-l în repetate rânduri pe Pete.

Cert este că separarea celor doi nu a avut loc, de data aceasta, cu fostul soț al divei clanului Kardashian. Rămâne de aflat cu cine își va reface viața amoroasă Kim Kardashian pe viitor: va fi, oare, tot un bărbat celebru?

ADVERTISEMENT