Life

Ultimele detalii despre starea Regelui Charles. Prin ce trece, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Cum se simte Regele Charles, după ce a primit cruntul diagnostic. Momentan, nimeni nu știe de ce tip de cancer suferă suveranul Marii Britanii.
13.02.2024 | 18:56
Ultimele detalii despre starea Regelui Charles Prin ce trece dupa ce a fost diagnosticat cu cancer
Cum arată o zi din viața Regelui Charles, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, întreaga lume afla vestea tristă despre starea de sănătate a Regelui Charles. Diagnosticat cu cancer, medicii care se ocupă de cazul lui i-au recomandat să renunțe la toate atribuțiile profesionale. Fanii din întreaga lume sunt curioși să afle cum evoluează cazul Regelui Charles și la ce tratament va fi supus.

La ce tratamente a fost supus Regele Charles

Din păcate, anul 2024 nu a debutat cu dreptul pentru Regele Charles. La nici 12 luni de când a urcat pe tronul Marii Britanii, acesta a primit o veste proastă. Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, iar familia și apropiații sunt destul de rezervați în a oferi detalii.

ADVERTISEMENT

Momentan, Regele Charles a anunțat în mod public diagnosticul, nu și tipul acestuia. Nimeni nu știe ce fel de cancer are Regele, cu excepția familiei și a echipei de medici care se ocupă temeinic de cazul lui.

Presa de peste hotare susține că Regele Cahrles al III-lea ar fi început tratamentele aferente cancerului de care suferă. Aceste tratamente ar fi realizate în Sandringham, o locație unde acesta a început să facă din ce în ce mai multe vizite.

ADVERTISEMENT

Regele a ajuns în Londra în cursul zilei de azi, iar acolo a fost așteptat la alte tratamente menite să îl ajute în lupta cu cancerul. În toată această perioadă, aproape de Rege a fost mereu Regina Camila.

Soția lui l-a însoțit peste tot, chiar și la tratamentele la care merge cu regularitate. Cei doi sunt, de fiecare dată, preluați cu mașina pentru a avea parte de discreție și lăsați la reședința lor din Londra.

ADVERTISEMENT

Regele Charles a rărit aparițiile publice

În ultima vreme, Regele Charles a început să fie văzut din ce în ce mai rar în public. Și-a anulat o mare parte din întrevederi, semn că vrea să își dedice timpul tratamentelor împotriva cancerului.

Ultima dată, Regele Charles a putut fi văzut duminică, la slujba de la Biserica din Sandringham. Aici se află și reședința lui de suflet, unde preferă să se retragă când are nevoie de liniște. Este un loc care îl ajută să se simtă mai bine și îl face să uite de griji.

ADVERTISEMENT

Cei care l-au văzut pe Regele Charles al III-lea la biserică, susțin că pe chipul lui se vede tristețea provocată de diagnosticul crunt. Regele nu mai este deloc jovial și relaxat ca înainte, ci este evident că se preocupă pentru starea lui de sănătate.

Deși acest diagnostic este o adevărată presiune pe umerii lui, Regele Charles continuă să fie activ, pe cât de mult posibil. În continuare, acesta se implică în problemele regale, însă, fără a depune prea mult efort.

ADVERTISEMENT