Life

Ce va face cu banii Ruxi, câștigătoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities. Are planuri mărețe

Ruxi este marea câștigătoare a premiului cel mare de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, în valoare de 100.000 de lei. Ce are de gând să facă cu această sumă?
06.02.2022 | 14:30
Ce va face cu banii Ruxi castigatoarea de la Bravo ai stil Celebrities Are planuri marete
Ce planuri are Ruxi cu banii de la Bravo, ai stil! Celebrities: ”Să îmi găsesc sensul vieții”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a dezvăluit ce va face cu banii primiți în urma participării la show-ul de modă de la Kanal D. Vedeta are în plan să-i investească în perioada ce vine.

Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este genul de persoană care adoră călătoriile și deplasările în străinătate, la care nu va renunța niciodată.

ADVERTISEMENT

Ruxi vrea să descopere în continuare lumea, de aceea se gândește să cheltuie premiul obținut în acest scop. Tânăra vrea să afle mai multe despre sine.

Ce planuri are Ruxi cu banii de la Bravo, ai stil! Celebrities: ”Să îmi găsesc sensul vieții”

„O să pun banii în cont, adică o să plănuiesc să călătoresc în următoarele luni. Banii aceștia vor fi folosiți în scopul de a călători pentru a mă regăsi.

ADVERTISEMENT

Vreau să îmi găsesc sensul vieții și ce e cu mine pe acest Pământ”, a mărturisit Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, notează click.ro.

Renumita influenceriță a demonstrat încă de la începutul competiției că este o împătimită a modei și are un stil vestimentar foarte bine pus la punct.

ADVERTISEMENT

Vedeta, pe numele real Roxana Erdei, este o persoană foarte cunoscută în mediul online, lucru care s-a observat prin intermediul voturilor primite în finala de la Kanal D, sâmbătă, 5 februarie.

Premiul de 100.000 de lei este dedicat în totalitate celor care au votat-o în număr foarte mare. 56% este procentajul primit de Ruxi în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

ADVERTISEMENT

Câți bani face Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities din Youtube

Sinceră și extrem de atentă la comunitatea din mediul virtual, frumoasa brunetă a vorbit despre veniturile pe care le încasează de pe Youtube. Ruxi muncește foarte mult în activitatea pe care o desfășoară.

„Din ceea ce fac eu pe YouTube nu ai cum să trăiești, veniturile sunt infime. Știu că sunt influenceri cărora YouTube le aduce bani frumoși, dar trebuie să muncești mult.

Din Instagram poți să trăiești decent, dar, din nou, depinde cum îți gândești poziția și cât de mult te implici în conținutul pe care îl oferi.

Cel mai important este să găsești o activitate din care să faci bani, pentru că nu te poți baza numai pe reclame ca influencer”, a mărturisit câștigătoarea de la Kanal D într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT