Life

Câți bani lua Ruxi de la Bravo, ai stil în primul an ca influencer. Vedeta a dezvăluit și când a început să câștige bine

Ruxi de la Bravo, ai stil a dezvăluit când a început să fie plătită bine pentrul rolul de influencer. Aceasta a primit 1.500 de lei pentru primele sale videoclipuri.
05.02.2022 | 17:16
Cati bani lua Ruxi de la Bravo ai stil in primul an ca influencer Vedeta a dezvaluit si cand a inceput sa castige bine
ADVERTISEMENT

Ruxi de la Bravo, ai stil a vorbit despre primii bani pe care i-a făcut din meseria de influencer, dar și despre care a fost suma de bani pe care a câștigat-o după un an vechime în această branșă.

Ruxi de la Bravo, ai stil a câștigat 1.500 de lei din primele sale videoclipuri

Astfel, vedeta de la Bravo, ai stil a povestit că primul an a fost unul foarte greu pentru ea din punct de vedere financiar și abia trăia de pe o zi pe alta, deși clipurile sale video de la acea vreme erau unele virale.

ADVERTISEMENT

Prima sumă de bani care poate fi catalogată ca una cu adevărat importantă a fost cea de 4.000 de euro pe care a primit-o după un an de la momentul în care a început să facă eforturi mai mari pentru mediul online.

„Primul an de internet a fost sărăcie curată, cum am spus aveam 1500 de lei pe lună și trăiam de pe o zi pe alta, deși clipurile mele erau virale.

ADVERTISEMENT

Prima sumă care pentru mine a fost una importantă am câștigat-o după un an de muncă susținută în online și cred că a fost echivalentul a 4000 de euro”, a spus ea, pentru Viva.

Ruxi de la Bravo, ai stil spune că nici acum nu își permite tot ce vrea

Ruxi de la Bravo, ai stil a spus chiar că nici măcar acum nu își permite să își cumpere tot ce vrea, iar de genți foarte scumpe nici nu poate fi vorba.

ADVERTISEMENT

Ea a dezvăluit că nu poate să își cumpere tot ce și-ar dori la momentul în care îl vede într-o vitrină sau pe internet și a precizat că nu îi este rușine să spună acest lucru.

De asemenea, ea a mai lansat și un atac la adresa acelor influenceri care arată cât de bună și luxoasă e viața lor, când, de fapt, în realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

ADVERTISEMENT

„Nici acum nu pot să zic că-mi permit tot ce îmi doresc, genți scumpe nu îmi permit deloc!

Reușesc să îmi mai achizitionez pantofi scumpi dacă-mi place ceva, dar nu tot ce vreau și nici atunci când vreau.

Nu am ajuns la acel nivel și nu-mi e rușine să recunosc. Știu că internetul e plin de influenceri care arată ce viață bună au…”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT