Life

S-a aflat cu cine prezintă Cove emisiunea Primii câștigă. Anunțul făcut de Prima TV

Cove nu va prezenta singur show-ul „Primii câștigă”, care va debuta în curând la Prima TV. Postul de televiziune a anunțat cine îi va fi parteneră!
23.10.2022 | 10:36
Sa aflat cu cine prezinta Cove emisiunea Primii castiga Anuntul facut de Prima TV
Cove, prezentatorul emisiunii Primii Câștigă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prima TV a transmis printr-un comunicat de presă care este numele vedetei cu care Gabriel Coveșeanu va realiza quiz-show-ul „Primii câștigă”, cel mai nou pariu al postului de televiziune.

Cove va prezenta cu Diana Bart emisiunea „Primii câștigă”

Surpriza este una destul de mare, având în vedere că prezentatoarea cu care Cove va apărea pe sticlă în acest nou format nu e prima oară împreună cu el într-un show de televiziune.

ADVERTISEMENT

Ei bine, Diana Bart este cea cu care Cove va prezenta emisiunea mult-așteptată, cea cu care a fost la cârma „Flash Monden” până acum.

Concursul la care românii pot câștiga premii importante fără să fie nevoiți să se deplaseze în platou, chiar din fața micului ecran, de pe canapea, se va difuza de patru zile pe săptămână, de luni până joi.

ADVERTISEMENT

Pregătirile sunt aproape gata pentru a da drumul acestui proiect, iar entuziasmul celor doi prezentatori este unul mare, ca și cum ar fi pentru întâia oară pe micul ecran.

„Am intrat în linie dreaptă cu finalizarea aplicației ce va permite telespectatorilor accesul în emisiune. Cum va arăta show-ul? Eu pun întrebările de cultură generală la televizor iar participanții concurează prin aplicație și pot răspunde pe telefon de oriunde s-ar afla.

ADVERTISEMENT

Am gândit un mecanism simplu, accesibil tuturor celor care dețin un smartphone, iar premiile vor ajunge la cei mai rapizi participanți, care au dat răspunsurile corecte”, a declarat Cove.

cove diana bart
Cove și Diana Bart, co-starurile de la Primii câștigă. Foto: Prima TV

„Suntem deja un cuplu de succes”

Diana Bart va redeveni colegă cu Gabriel Coveșeanu, după ce aceasta a fost lăsată singură în emisiunea Flash Monden, dat fiind acest proiect de anvergură al postului TV.

ADVERTISEMENT

„Suntem deja un cuplu de succes si le vom fi alături concurenților pas cu pas. E o provocare, un show ce îmbină divertismentul cu precizia unei minți antrenate și abia aștept să îi premiem pe primii care…câștigă”, a declarat Diana Bart, co-prezentatoarea „Primii câștigă”.

Diana Bart va rămâne în continuare și la ”conducerea” emisiunii Flash Monden.

ADVERTISEMENT
Tags: