Life

S-a aflat principalul motiv pentru care Oana Zăvoranu a divorțat de Pepe: „Se îmbulina cu alea”

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat cu scandal în 2011, dar încă mai ies la iveală detalii din căsnicia lor. Vedeta a spus tot.
22.07.2023 | 18:56
Sa aflat principalul motiv pentru care Oana Zavoranu a divortat de Pepe Se imbulina cu alea
Oana Zăvoranu a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de Pepe. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și Pepe au format unul dintre cele mai iubite cupluri ale anilor 2000. Păreau că se iubesc nebunește și că nimic nu-i poate despărți, dar inevitabilul s-a produs în 2011. Divorțul a fost urmat de un șir lung de scandaluri, iar în zilele noastre, actrița încă mai face dezvăluiri.

Ce nu avea Oana Zăvoranu voie să facă în timp ce era căsătorită cu Pepe

În perioada 2006-2011, Oana Zăvoranu și Pepe erau cuplul iconic al României. Din exterior, părea că au o chimie indestructibilă și toți fanii lor se așteptau să rămână împreună pentru tot restul vieții.

ADVERTISEMENT

Realitatea a ieșit la iveală când cuplul a divorțat cu scandal. Oana Zăvoranu s-a îndrăgostit de altcineva, apoi a urmat o perioadă lungă de acuzații din ambele părți. De altfel, actrița încă îl mai ironizează pe fostul său soț.

În plus, la 12 ani de când și-au spus „Adio”, vedeta care de curând a scăpat de executarea silită, a dezvăluit ce a îndurat în căsnicia cu artistul. Oana Zăvoranu susține că Pepe îi interzicea să se sărute cu alți bărbați în filmele în care juca.

ADVERTISEMENT

Actrița a explicat că din acest motiv a avut multe probleme sau a fost nevoită să refuze roluri. Mai mult a afirmat că, la un moment dat, prezentatorul de la Te cunosc de undeva i-a cerut să aleagă între el și carieră.

„El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea.

ADVERTISEMENT

Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a declarat Oana Zăvoranu despre căsnicia cu Pepe, citată de click.ro. 

Ea a fost cea care a decis să divorțeze

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu a mărturisit că pe cât de mult l-a iubit Pepe, pe atât și-a dorit să divorțeze de acesta. La un moment dat, a simțit că nu mai poate rămâne în acel mariaj, astfel că a decis să pună punct.

ADVERTISEMENT

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT