Life

Oana Zăvoranu scapă o vreme de executarea silită: ”Am învins după mult timp”

Oana Zăvoranu a fost achitată temporar de executarea silită. Mesajul postat de actriță pe Internet după ce a aflat decizia.
13.07.2023 | 11:53
Oana Zavoranu scapa o vreme de executarea silita Am invins dupa mult timp
Oana Zăvoranu a fost achitată temporar de executarea silită. Mesajul postat de actriță pe Internet. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu scapă o vreme de executarea silită. Fosta soție a lui Pepe este fericită că a învins după mult timp. Vedeta este optimistă și crede că, în sfârșit, a venit timpul să se bucure de lucrurile pe care le trăiește.

Oana Zăvoranu a fost achitată temporar de executarea silită. Mesajul postat de actriță pe Internet

Oana Zăvoranu a fost achitată temporar de executarea silită până la soluționarea cererii de suspendare a executării silite. Potrivit informațiilor furnizate de spynews.ro, judecătorii au decis suspendarea provizorie în dosarul în care este anchetată.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a postat și un mesaj pe Internet cu această ocazie. Fosta soție a lui Pepe este ferm convinsă că Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile și astfel a trecut cu fruntea sus peste acest moment dificil din viața sa.

„Iisus-ul meu bun și frumos, îți mulțumesc pentru ziua de azi. Îți mulțumesc că m-ai auzit. Îți mulțumesc că nu m-ai lăsat nici azi să cad. Îți mulțumesc că mereu vii exact când am cea mai multă nevoie de tine.

ADVERTISEMENT

Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu și a câtorva suflete care s-au rugat sincer și intens, am învins după mult timp. Începe să vină și soarele pe strada mea. Încet, dar sigur”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina personală de Instagram.

Oana Zăvoranu, ajutată de Dumnezeu

Oana Zăvoranu a fost ajutată perioada asta și crede că atunci când oamenii nu mai pot, Dumnezeu are mereu o rezolvare. Vedeta a mulțumit pentru că a fost salvată miraculos, așa cum s-a mai întâmplat și în alte rânduri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, frumoasa brunetă a mai subliniat că a învățat multe lecții până acum și că nu a căzut în prăpastia pregătită de dușmani mulțumită rugăciunilor pe care le-a închinat. Actrița se zbate să învingă răutatea care s-a abătut asupra sa în ultimul an.

În plus, a mai subliniat că nu îi pasă de felul în care o judecă lumea, ci doar cum o vede Dumnezeu pentru dă doar EL îi cunoaște sufletul și patimile. Oana Zăvoranu crede că acest aspect depinde de modul în care a evoluat sau involuat fiecare.

ADVERTISEMENT

„E parte din cutremurul ce îl traversez de vreun an, nu vorbesc nimic, ci doar mă zbat să înving tot ce alții vor să abată asupra mea din răutate, inferioritate, frustrare , furt, hoție și parșivitate.

Dar Dumnezeu mereu ascultă Rugăciunea celui nevinovat și îl ajută ”, a mai scris fosta soție a lui Pepe pe rețelele de socializare, unde este foarte activă și primește numeroase mesaje și aprecieri de la fanii săi.

ADVERTISEMENT