News

S-a dus să-şi facă plinul la maşină la o benzinărie din Maramureș, dar a trăit un șoc când a vrut să alimenteze. Și-a luat cea mai mare țeapă

A vrut să-și facă plinul la o benzinărie din Maramureș, dar a avut un șoc când a vrut să alimenteze. Ce i s-a întâmplat?
06.03.2024 | 23:06
Sa dus sasi faca plinul la masina la o benzinarie din Maramures dar a trait un soc cand a vrut sa alimenteze Sia luat cea mai mare teapa
Ce țeapă și-a luat un tânăr la o benzinărie. Sursa foto: Promotor
ADVERTISEMENT

Experiență neplăcută pentru un șofer la o benzinărie. Bărbatul a vrut să-și facă plinul la mașină, dar în cele din urmă a trăit un șoc. Și-a luat cea mai mare țeapă. Despre ce este vorba și ce a făcut mai departe?

Cu ce țeapă s-a ales un șofer care a vrut să-și facă plinul la mașină

Un tânăr a avut parte de o experiență neplăcută la o benzinărie din orașul Seini, județul Maramureș. A încercat să-și alimenteze autovehiculul, mai exact să-și facă plinul, dar în loc să se aleagă cu combustibil, s-a trezit cu rezervorul gol.

ADVERTISEMENT

Pompa l-a taxat pe conducătorul auto, dar fără să-i umple rezervorul. Nervos, a filmat momentul și s-a dus să ceară explicații angajaților locului. Aceștia, însă, nu i-au rezolvat problema și au ridicat din umeri, potrivit vasiledale.ro

Situație similară în Prahova

O situație identică a avut loc la o benzinărie din Prahova. Mai mulți șoferi au întâmpinat erori la pompele de carburanți de la peco-ul respectiv și au notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

ADVERTISEMENT

În urma sesizărilor primite, reprezentanții ANPC au efectuat un control, iar stația peco a fost amendată. Sancțiunea a fost în valoare de 20.000 pentru neregulile raportate de către conducătorii auto.

”Pompele cu afișaj eronat (pompe de motorină) au fost oprite temporar din uz până la remedierea deficiențelor, iar operatorul economic a fost sancționat contravențional conform prevederilor legale”, a transmis ANPC pentru observatorulph.ro

ADVERTISEMENT

Anul trecut, în localitatea Ciolpani, din județul Ilfov, s-a mai sesizat către ANPC o altă neregulă similară cu cele două menționate. Mai mulți șoferi au văzut cum erau să fie furați la pompă, după ce aceasta arăta consum fără ca pistolul să funcționez.

Și în acest caz reprezentanți ai ANPC au venit la fața locului, au efectuat verificări și cei care răspund de benzinărie au fost amendați cu 55.000 de lei. De asemenea, stației i s-a oprit activitatea până la remedierea problemei.

ADVERTISEMENT

”La determinarea cantității de produs cu vasul etalon de 20 litri, la cele două pompe s-a constatat o diferență în minus de 0,05 respectiv 0,07 litri. De asemenea, au fost identificate la comercializare produse care nu erau depozitate în condițiile stabilite de producător”, transmiteau în noiembrie, reprezentanții ANPC.

ADVERTISEMENT
Tags: