News

Un șofer a arătat cum poți să-ți iei țeapă la benzinărie. Aer în loc de combustibil: ”Uite cum se fură la pompă”

Un șofer de camion care a dorit să alimenteze recent la o benzinărie din Găești (județul Dâmbovița) a scos la suprafață o situație care spune multe despre calitatea serviciilor oferite de unii comercianți din domeniu.
14.08.2022 | 11:59
Un sofer a aratat cum poti sati iei teapa la benzinarie Aer in loc de combustibil Uite cum se fura la pompa
Un șofer a transmis pe Facebook cum a fost furat la pompă, într-o benzinărie. Foto: commons.wikimedia.org - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Odată ajuns în benzinărie, șoferul profesionist a rămas șocat când a observat că în loc de motorină ieșea aer. Când a remarcat această situație, el a decis să meargă până la capăt.

Când alimentanți benzinărie, fiți atenți la pompă

Astfel a lansat o transmisiune în direct pe Facebook, pentru a da un exemplu celorlalți șoferi și pentru a avea o probă pe care s-o prezinte polițiștilor. Așa cum se observă și în filmare, prețul de la pompă creștea în ciuda faptului că nu era livrată motorina așteptată, ci doar aer.

ADVERTISEMENT

Hai să vă arăt cum se alimentează la pompe… funebre. Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă, mânca-v-aş sufletul!  Vii la pompă să alimentezi şi uite! Ia să vedem, înregistrează?

Ia uitaţi… Ia ziceţi, băi fraţilor, veniţi şi alimentaţi! E bun, nu?  Furt pe faţă! Cică am băgat 300 de litri… de aer. După ce că e 9 lei motorina, am primit aer”, a transmis, vizibil iritat, șoferul care conducea camionul.

ADVERTISEMENT

La finalul alimentării cu aer în loc de motorină, aparatul a înregistrat 403 litri. Desigur, conducătorul auto a prezentat imaginile polițiștilor din oraș, care vor demara verificări la acea benzinărie.

Amendă de la CNCD pentru mesaj jignitor

Altfel, amintim că o altă benzinărie din județul Dâmbovița a fost în prim-plan recent. De data aceasta nu a fost vorba despre un furt la pompă, ci despre un mesaj care viza femeile:

ADVERTISEMENT

Cu stimă, vă rugăm nu schimbaţi tampoane sau OB în incinta staţiei; ruşine să ducem mizeria dumneavoastră.” Mai multe șoferițe au fost deranjate de anunțul angajaților și au înaintat o plângere la CNCD.

După ce au analizat mesajul, membrii Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării au decis să-i amendeze pe reprezentanții acelei benzinării, considerând că mesajul a fost ofensator.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, hotărârea prin care șefii benzinăriei au fost amendați cu 5.000 de leii a fost adoptată cu unanimitate de voturi (n.r. – șapte voturi).

 

ADVERTISEMENT
Tags: