Life

S-a făcut dreptate pentru Cristina Joia de la Visuri la cheie. Ce condamnare a primit agresoarea sa

10.05.2021 | 23:24
Sa facut dreptate pentru Cristina Joia de la Visuri la cheie Ce condamnare a primit agresoarea sa
S-a făcut dreptate pentru Cristina Joia de la Visuri la cheie. Ce condamnare a primit agresoarea sa. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a făcut dreptate pentru Cristina Joia de la Visuri la cheie. Agresoarea vedetei de la Pro TV a ajuns în fața judecătorilor recent, femeia aflând condamnarea primită pentru fapta săvârșită pe 7 noiembrie 2020. 

Inculpata, pe numele ei Andrei Nicoleta Ștefania, a fost judecată pentru fapte de lovire și alte violențe, motiv pentru care a primit o pedeapsă de 1 an și trei luni de închisoare cu suspendare. În plus, agresoarea este obligată să achite daune morale care se ridică la suma de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, potrivit gandul.ro, femeia care a lovit-o pe Cristina Joia în iarna anului trecut trebuie să-i plătească designerului de la „Visuri la cheie” și suma de 7.989,21 de lei, care reprezentă prejudiciu material creat prin comiterea infracțiunii.

Cristina Joia și-a primit dreptatea. Ce decizie au luat judecătorii în cazul agresoarei sale

Sursa menționată anterior mai arată că agresoarea, Andrei Nicoleta Ștefania, este obligată să achite inclusiv suma de 3.000 de lei către spitalul unde a fost internată și tratată Cristina Joia, și anume Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni.

ADVERTISEMENT

Decizia instanței de judecată nu este una definitivă, fapt pentru care inculpata are dreptul să o atace în termen de 10 zile la Curtea de Apel.

În altă ordine de idei, agresoarea designerului de la Pro TV, Cristina Joia, este obligă să se supună unor măsuri de supraveghere, după cum urmează în rândurile de mai jos:

ADVERTISEMENT

a) să se prezinte la Serviciul de Probațiune București, la datele stabilite de această instituție;

b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea să;

c) să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informații și documente de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existența. 

ADVERTISEMENT

Cristina Joia, marcată de incident. A trecut prin două operații

„Este un drum foarte lung, trebuie să mă înarmez cu răbdare, dar este important să merg până la capăt. Da, este o situație care presupune un consum imens de timp și energie, însă din povestea asta oamenii trebuie să înțeleagă că nu trebuie să abandonezi.

Acesta trebuie să fie mesajul, tocmai pentru ca pe viitor să nu mai existe și alte victime, în situații similare! Este un sentiment greu de descris, dar este un lucru pe care trebuie să mi-l asum și să ajung să-l consider ca făcând parte din viața mea”, declara recent Cristina Joia în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: