Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-a întâmplat minunea! Răchită: „E prima oară când sunt de acord cu Meme Stoica”

Valeriu Răchită este pentru prima dată de acord cu Mihai Stoica şi susţine că ultraşii care au provocat întreruperea meciului cu Kosovo, ar trebui interzişi pe stadioane.
13.09.2023 | 14:31
Sa intamplat minunea Rachita E prima oara cand sunt de acord cu Meme Stoica
S-a întâmplat minunea! Răchită: „E prima oară când sunt de acord cu Meme Stoica”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a câştigat cu 2-0 confruntarea cu Kosovo şi rămâne pe locul doi în grupa I din preliminariile Euro 2024. “Tricolorii” au câştigat cu emoţii partida, care a fost întreruptă 50 de minute după un banner afişat de ultraşi care a stârnit furia oaspeţilor: “Kosovo e Serbia!”.

Valeriu Răchită: “Aud că unii ultraşi sunt pe mână cu unii angajaţi de la aceste firme de pază şi aşa introduc bannerele pe stadion”

Cunoscuţi pentru diferenţele de opinie, Valeriu Răchită şi Mihai Stoica s-au pus pentru prima dată de acord şi consideră că suporterii care au dus, prin acţiunile lor, la întreruperea meciului, trebuie interzişi pe stadion:

ADVERTISEMENT

“Doamne, nu îmi venea să cred. Nu pot să înţeleg cum au intrat cu acel banner pe stadion. Se face o şedinţă tehnică înainte de meci, se anunţă ce bannere intră pe stadion. Eu nu înţeleg cum au intrat.

Am înţeles că au fost doamne, domnişoare şi le-au scos rujul şi bricheta din geantă. Cum să intri cu un asemenea banner pe stadion? Firma de pază are un mare rol. Aud că unii ultraşi sunt pe mână cu unii angajaţi de la aceste firme de pază şi aşa introduc bannerele pe stadion.

ADVERTISEMENT

“Este prima oară când sunt de acord cu Mihai Stoica”

Multă lume îl blamează pe Răzvan Burleanu, dar faptul că este la masă cu boşii, ne ajută. Suntem mai protejaţi, de la arbitraje la tot ceea ce se întâmplă. Şi în Kosovo au fost incidente… 

Este prima oară când sunt de acord cu Mihai Stoica. Eu cred că ar trebui interzişi pe stadion fanii care fac aceste lucruri. Există camere foarte performante care pot focaliza un individ dintr-o peluză care ridică un banner sau aruncă o petardă.

ADVERTISEMENT

Se poate identifica şi acel individ poate fi suspendat doi ani de zile pe stadioane. Este prima oară în viaţă când sunt de acord cu Mihai Stoica”, a spus râzând Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

Întreruptă în minutul 18, la scorul de 0-0, confruntarea de pe Arena Naţională a fost reluată 50 de minute mai târziu. România a câştigat cu 2-0, graţie golurilor marcate de Stanciu şi Mihăilă.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI vă așteaptă cu ediții incendiare de FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în aceleași zile, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Valeriu Răchită s-a pus de acord cu Mihai Stoica

ADVERTISEMENT