Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-a lămurit misterul mesajului primit de șefii Rapidului înainte de numirea lui Adi Mutu pe bancă. „Îți amintești?”. Video exclusiv

Adrian Mutu a fost numit în martie 2022 pe banca Rapidului. Şefii Rapidului au primit un mesaj de recomandare înainte de numirea noului tehnician, de la Vivi Răchită.
10.02.2023 | 09:14
Sa lamurit misterul mesajului primit de sefii Rapidului inainte de numirea lui Adi Mutu pe banca Iti amintesti Video exclusiv
S-a lămurit misterul mesajului primit de șefii Rapidului înainte de numirea lui Adi Mutu pe bancă. „Îți amintești?”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid are un sezon excelent în SuperLiga, fiind pe podium cu şase etape înainte de finalul sezonului regulat. Adrian Mutu a ajuns pe banca giuleştenilor în urmă cu un an şi este aproape să îndeplinească un prim obiectiv: calificarea în play-off.

S-a lămurit misterul mesajului primit de șefii Rapidului înainte de numirea lui Adi Mutu pe bancă! Dialogul dintre Angelescu şi Vivi Răchită

Victor Angelescu şi Valeriu Răchită au rememorat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI mesajele pe care le schimbau după ce a fost demis Mihai Iosif, Răchită propunându-l pe banca tehnică a giuleştenilor pe Adi Mutu, cel care a fost liber de contract la momentul respectiv:

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu: “Noi sperăm să crească din ce în ce mai mult, Mutu. La rezultatele pe care le are, clar este în creştere. Dar nu pot să îmi dau eu cu părerea cum şi cât va creşte, pentru că nu mă pricep atât de bine. 

“Adi vine la noi la Rapid, dacă ar fi să fie?”

Vivi Răchită: “Acum ai putea să îmi mulţumeşti pentru mesajul pe care ţi l-am trimis înainte de a-l schimba pe Iosif cu Adi Mutu”

ADVERTISEMENT

Angelescu: “Nu mai ţin minte exact mesajul!”

Vivi Răchită: “Păi, uită-te în memoria telefonului, să vezi. Îţi aminteşti? Victor a fost chiar puţin, aşa, luat prin surprindere: «Adi vine la noi la Rapid, dacă ar fi să fie?».

VEZI VIDEO MAI JOS

“Noi aveam discuţii cu el. Nu puteam să spunem ceva, care putea să nu se întâmple”

Au pierdut la Mioveni şi l-au schimbat pe Iosif, Adi era liber de contract pentru că nu primise şansa de a ajunge la echipa naţională chiar dacă nu s-au terminat acele negocieri. I-am dat lui Victor un mesaj”

ADVERTISEMENT

Angelescu: “Eh, nu ne-am aşteptat. Noi aveam discuţii cu el. Nu puteam să spunem ceva, care putea să nu se întâmple. Nu suntem secretoşi, dar nu mi se pare normal să dăm nişte informaţii atâta timp cât nu suntem siguri de ele sau să spunem că suntem negocieri cu un anumit jucător sau să spunem nume. Nu cred că face nimeni”, a fost dialogul dintre cei doi la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Mutu a preluat Rapid pe data de 2 martie 2022. A fost la un pas să ducă echipa la barajul de Conference League din play-out, însă a pierdut în ultima etapă, la Mioveni. În acest sezon, Rapid are o evoluţie solidă, fiind pe locul 3 în SuperLiga, la cinci puncte de liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT