Sport

S-a lansat videoclipul piesei dedicate sportivilor români calificați la Jocurile Olimpice de la Paris. Video

COSR și Voltaj au lansat un nou videoclip al piesei "Din toată inima" în care apar mai mulți sportivi români calificați la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.
23.02.2024 | 18:10
Sa lansat videoclipul piesei dedicate sportivilor romani calificati la Jocurile Olimpice de la Paris Video
Voltaj dedică o melodie sportivilor calificați la Jocurile Olimpice de la Paris. Sursa Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

România are și în acest an mai mulți sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Paris. Cu ocazia reușitei acestora, COSR (Comitetul Olimpic și Sportiv Român) și Voltaj au lansat un nou videoclip al melodiei “Din toată inima”. O piesă dedicată special tuturor atleților români care vor participa în marea competiție sportivă din această vară.

S-a lansat videoclipul piesei dedicate sportivilor calificați la Jocurile Olimpice de la Paris

Piesa “Din toată inima pentru Team Romania” a fost lansată inițial în anul 2015 și era intitulată “Din toată inima”. În urma performanțelor reușite de atleții români, Comitetul Olimpic și Sportiv Român a decis să facă un lucru special.

ADVERTISEMENT

Astfel, COSR și Voltaj au lansat o nouă variantă a videoclipului acestei piese. În clip apar mai mulți sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Paris. Noua variantă a melodiei va fi prezentată și în următorul concert al formației Voltaj. Spectacol care va avea loc vineri seară, la Hard Rock Cafe București, scriu cei de la News.ro.

În cadrul primului concert din acest an vor fi invitați și sportivii care au reușit marea performanță de a prinde un bilet la marea competiție din Paris, dar și oficiali ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

ADVERTISEMENT

“Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, alături de partenerii săi, susţine 100% sportivii care ne vor reprezenta ţara. Și îşi propune ca inspirat de cuvintele motivaţionale ale melodiei proaspăt lansate de formaţia Voltaj, întreaga Românie să afle ce stă în spatele spiritului Team Romania – încredere, forţă, dorinţă de victorie”, se arată într-un comunicat al COSR.

“Mai repede, mai sus, mai puternici împreună”

Prin realizarea acestui proiect pentru echipa României de la Jocurile Olimpice de anul acesta, COSR își propune ca românii să se adune alături de sportivi și să îi susțină pe întreg parcursul lor de la Paris.

ADVERTISEMENT

“Fiecare participare la o întrecere olimpică arată că olimpismul este mai mai mult decât o competiţie, este o stare de spirit, căci sportul uneşte şi educă oamenii în cel mai curat spirit al fair-play-ului.

Suntem încântaţi de dorinta formaţiei Voltaj de a dedica echipei noastre olimpice o piesă atât de emoţionantă. Cântată din toată inima, împreună cu sportivii noştri, care au răspuns cu entuziasm aceastei provocări.

ADVERTISEMENT

Acum, cu ajutorul Voltaj şi Romania for Gold, românii sunt îndemnaţi să fie aproape de echipa olimpică şi mai ales să-i susţină pe sportivii care ne vor reprezenta ţara la Jocurile Olimpice de la Paris, suntem #toţipentru 1, #toţipentruTeamRomania.

‘Mai repede, mai sus, mai puternici împreună’ este motto-ul olimpic. Un îndemn pentru sportivi, dar şi pentru susţinători deopotrivă!”, a declarat Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Mesajul celor de la Voltaj după realizarea videoclipului “Din toată inima pentru Team Romania”

“Efortul uriaş, pasiunea şi determinarea cu care aceşti sportivi se antrenează şi luptă zi de zi pentru România ne-au inspirat să ne implicăm cu mare entuziasm în acest proiect. Am fost încântaţi şi, totodată, onoraţi de cum a fost primită propunerea de către Comitetul Olimpic. Dar şi de campionii care au participat alături de noi la filmările videoclipului.

Suntem convinşi că această melodie a intrat deja în playlistul sportivilor noştri, care ne-au mărturisit că îi motivează. Sperăm să-i inspire pe cât mai mulţi români, în special pe tineri să vină către sport şi, desigur, să susţină Team Romania din toată inima”, a declarat Călin Goia, solistul formatiei Voltaj

ADVERTISEMENT