Sport

S-a marcat rapid în Universitatea Craiova – FC Voluntari! Oaspeții n-au trecut jumătatea terenului până la primirea golului

Universitatea Craiova - FC Voluntari este meciul care încheie etapa 27 din SuperLiga. Scorul a fost deschis în minutul 7, după o lovitură de cap.
26.02.2024 | 20:32
Sa marcat rapid in Universitatea Craiova  FC Voluntari Oaspetii nau trecut jumatatea terenului pana la primirea golului
Universitatea Craiova – FC Voluntari, în etapa a 27-a din SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova speră să obțină toate cele trei puncte din partida cu FC Voluntari, pentru a urca pe poziția a patra în clasamentul SuperLigii. De cealaltă parte, FC Voluntari are nevoie de puncte, fiind implicată în lupta pentru evitarea retrogradării.

S-a marcat rapid în Universitatea Craiova – FC Voluntari!

Oltenii au început bine partida, ratând o ocazie importantă încă din minutul 2. Alexandru Crețu a lovit bara laterală cu o lovitură de cap. Cinci minute mai târziu, Houri a trimis o centrare bună în careul de 6 metri pentru Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

Naser Aliji a încercat să respigă, dar ”decarul” oltenilor a câștigat duelul. Biaram a trimis balonul în poarta apărată de Jesus Fernandez și și-a trecut numele pe tabela de marcaj.

Vezi aici golul marcat de Ștefan Baiaram

La următoarea fază, elevii lui Nicolae Dică puteau să restabilească egalitatea, dar reușita lui Andrei Dumiter a fost anulată pe motiv de offside, după o semnalizare venită de la margine.

ADVERTISEMENT

Doi jucători suspecți de COVID, scoși din lot înainte de Universitatea Craiova – FC Voluntari

Înaintea partidei cu Universitatea Craiova, doi fotbaliști au părăsit lotul lui FC Voluntari, fiind suspecți de COVID. Este vorba despre Radu Boboc și Doru Andrei.

În locul acestora, Nicolae Dică a completat lotul cu doi jucători aduși de urgență de la București: Roberto Voican (20 de ani) și Andrei Dima (18 ani), ambii fiind lăsați pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Arbitrul de la Universitatea Craiova – FC Voluntari, acuzat de Mihai Rotaru de “act criminal”

Adrian Cojocaru a fost delegat să conducă partida dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari. Acest a fost ajutat de la cele două tușe de asistenții Valentin Avram și Valentin Florian Vișan.

Mihai Rotaru l-a acuzat în trecut pe Cojocaru de ”act criminal”. ”Centralul” condusese duelul dintre Universitatea Craiova și UTA Arad, din sezonul 2021-2022, pierdut de olteni cu scorul de 0-1.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, cu Adrian Cojocaru la centru, formația din Bănie a reușit să învingă CFR Cluj (1-0), a pierdut cu FCSB (3-0) și a remizat în meciul tur cu FC Voluntari (0-0).

ADVERTISEMENT