Sport

Doi jucători suspecți de COVID, scoși din lot înaintea ultimului meci al etapei în SuperLiga! Exclusiv

Universitatea Craiova - FC Voluntari este ultima partidă a etapei cu numărul 27 a SuperLigii României. Meciul este programat de la 20:00.
26.02.2024 | 19:35
Doi jucatori suspecti de COVID scosi din lot inaintea ultimului meci al etapei in SuperLiga Exclusiv
Doi jucători suspecți de COVID, scoși din lot înainte de Universitatea Craiova - FC Voluntari. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Înfruntarea dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari este epilogul etapei 27 din SuperLigă. În timp ce oltenii luptă pentru a urca pe poziția a patra în clasament, FC Voluntari încearcă să se depărteze de locurile care duc direct în Liga 2.

Doi jucători suspecți de COVID, scoși din lot înainte de Universitatea Craiova – FC Voluntari

Chiar înaintea partidei, doi jucători au fost scoși din lotul lui FC Voluntari, fiind suspecți de COVID. Radu Boboc și Doru Andrei au părăsit lotul condus de Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

În locul acestora, Bogdan Bălănescu i-a dus de urgență la Craiova pe Roberto Voican (20 de ani) și Andrei Dima (18 ani), pentru a completa lotul lui FC Voluntari pentru partida din Bănie.

Arbitrul acuzat de Mihai Rotaru de “act criminal”, delegat la Universitatea Craiova – FC Voluntari

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să îl delege pe Adrian Cojocaru la partida dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari. „Centralul” gălățean va fi ajutat de la cele două linii de asistenții Valentin Avram și Valentin Florian Vișan.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul oltenilor, are amintiri neplăcute cu arbitrul care va conduce epilogul etapei cu numărul 27 din SuperLigă. În sezonul 2021-2022, Rotaru l-a făcut praf pe Adrian Cojocaru, după un meci pierdut cu UTA Arad, scor 0-1. La vremea respectivă, în SuperLigă nu exista sistemul VAR.

Este al patrulea  meci al Universității Craiova pe care Adrian Cojocaru îl arbitrează în acest sezon de SuperLiga. El a condus partidele FCSB – Universitatea Craiova 3-0, FC Voluntari – Universitatea Craiova 0-0 și Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, semnal de alarmă pentru Nicolae Dică

În această iarnă, Nicolae Dică a preluat banca tehnică a lui FC Voluntari și își dorește să îi salveze pe ilfoveni de la retrogradare. În urmă cu o săptămână, Dumitru Dragomir a vorbit despre șansele fostului antrenor de la FCSB să evite retrogradarea și a tras un semnal de alarmă.

”Păi frate, dacă Voluntariul scapă de retrogradare sunt eroi naționali. Dacă Dică îi scapă de retrogradare să îi facă lui un bust acolo. Mie îmi pare rău de el că își alege echipe, adică n-are ce face până sare.

ADVERTISEMENT

Se duce la echipe slab cotate. Trebuie să facă ceva să strângă rândurile ca să nu își compromită cariera. Dar nu are cu cine săracul. Ascultați-mă ce vă spun”, a declarat Dumitru Dragomir la ”Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT