Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-a răzbunat Edi Iordănescu pe Gigi Becali? „Băiatul a crescut sub ochii lui! Uitați-o!”

"Cazul Olaru" de la echipa naţională a fost dezbătut la FANATIK SUPERLIGA, iar Horia Ivanovici şi invitaţii săi au convenit că toată situaţia putea fi rezolvată de jucător cu un simplu anunţ.
17.10.2023 | 19:35
Sa razbunat Edi Iordanescu pe Gigi Becali Baiatul a crescut sub ochii lui Uitatio
S-a răzbunat Edi Iordănescu pe Gigi Becali? „Băiatul a crescut sub ochii lui! Uitați-o!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a învins cu 4-0 Andorra, dar după meci s-a iscat un scandal uriaş după ce Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului. Gigi Becali a luat foc când a văzut că mijlocaşul de la FCSB nu a făcut parte din lot, iar Edi Iordănescu a încercat să calmeze spiritele în spaţiul public, susţinând că a fost vorba de o accidentare.

S-a răzbunat Edi Iordănescu pe Gigi Becali? Dezbatere încinsă la FANATIK SUPERLIGA

În direct la FANATIK SUPERLIGA, scandalul a fost analizat de Horia Ivanovici şi invitaţii săi. Moderatorul emisiunii susţine că nici nu poate fi vorba de o vendetă a lui Edi Iordănescu la adresa lui Gigi Becali, când Darius Olaru este unul dintre copii crescuţi de selecţioner, în perioada Gaz Metan:

ADVERTISEMENT

“De ce nu pui pe Facebook trei rânduri? De ce laşi scandalul ăsta să afecteze echipa naţională şi tot, atmosferă şi FCSB? Că avem ditamai circul, de 24 de ore. 

Îl ştiu şi pe Edi. Uitaţi-o pe asta că s-a răzbunat. Este cea mai mare aberaţie din lume. Edi Iordănescu l-a avut pe Olaru la Gaz Metan. A crescut sub ochii lui Edi. Filozofia şi felul lui Edi Iordănescu nu este să facă lucruri de astea.

ADVERTISEMENT

“Adică tu eşti selecţioner şi trimiţi în tribună unul dintre cei mai buni jucători că ai vendete?”

Ai jucători de valoare şi te răzbuni împotriva ta, a lui Edi Iordănescu? Sunt convins că a avut o problemă medicală. Adică tu eşti selecţioner şi trimiţi în tribună unul dintre cei mai buni jucători că ai vendete? 

Hai să nu o mai aruncăm pe Gigi Becali, că i-a luat personalitatea lui Olaru. Jucătorul putea să clarifice lucrurile în două minute, aşa cum am zis toţi. Zici că eşti unul care a făcut ceva şi stai ascuns. 

ADVERTISEMENT

În locul să ne bucurăm, tu stai să dai apă la moară. Sună-l pe Gigi Becali că eşti căpitanul FCSB-ului. N-avea nicio problemă Rădoi sau Tănase. Asta înseamnă lipsă de personalitate”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Robert Niţă: “Olaru termina toată povestea asta în trei rânduri”

Robert Niţă este şi el de părere că situaţia putea fi rezolvată foarte uşor de Darius Olaru, care să lămurească lucrurile. Ori să scrie el pe reţelele de socializare, ori să îi explice lui Mihai Stoica situaţia:

ADVERTISEMENT

“Dacă punea mâna pe telefon, poate că nu mai ieşea la interviuri că era mai introvertit, dar îl suna pe Meme Stoica şi punea pe Facebook la el. Preluat de toată lumea. Dar uite, Meme n-a ştiut situaţia.

A mers pe presupuneri. Olaru îl deranjează pe cineva orice ar spune. Ori pe Meme Stoica şi pe Edi Iordănescu. Fotbalistul termina toată povestea asta în trei rânduri scrise:

«Doresc succes echipei naţionale. Din păcate am simţit o jenă la antrenamentul oficial şi nu pot». Şi gata!”, a spus Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

S-a răzbunat Edi Iordănescu pe Gigi Becali? „Băiatul a crescut sub ochii lui! Uitați-o!”

ADVERTISEMENT