News

S-a sinucis de teama asaltului mediatic. Povestea unei celebre prezentatoare

07.08.2020 | 14:58
Sa sinucis de teama asaltului mediatic Povestea unei celebre prezentatoare
ADVERTISEMENT

S-a sinucis de teama asaltului mediatic – este povestea adevărată a unei celebre prezentatoare. Caroline Flack, în vârstă de 40 de ani nu a mai rezistat și a decis să-și pună capăt zilelor.

A recurs la acest gest după ce a auzit că va fi pusă sub urmărire penală pentru că şi-a agresat iubitul. Prezentatoarea britanică se temea de ce urmări ar fi putut să aibă informația.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre fosta gază a showului „Insula Iubirii”. Caroline Flack a murit în februarie, în timp ce aştepta procesul pentru presupusa agresiune, pe care ea a negat-o.

S-a sinucis de teama asaltului mediatic

De altfel, moartea acesteia a stârnit o întreagă dezbatere cu privire la standardele presei. S-a discutat foarte mult și pe tema abuzurilor din social media, precum şi siguranţa vedetelor din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Procurorul care a ancheta moartea vedetei, Mary Hassell, a declarat că modul în care cazul „a fost prezentat în presa naţională” a fost „incredibil de dificil de gestionat” pentru Flack.

Femeia ajunsese să se teamă că îşi va pierde cariera. „Deşi starea ei mentală fluctuantă a stat la baza morţii sale,  consider că motivul pentru care şi-a luat viaţa a fost că ştia cu siguranţă că va fi urmărită penal şi că va fi nevoită să înfrunte mass-media, presa, publicitatea şi totul s-ar fi năruit în jurul ei”, a declarat Hassell.

ADVERTISEMENT

Și mama prezentatoarei, Chris Flack merge pe aceeași ipoteză, mai ales că potrivit anchetei realizată după moartea prezentatoarei, ea a descoperit că procurorii vor merge mai departe cu acţiunea împotriva sa cu o zi înainte de a-şi pune capăt zilelor.

De remarcat că prezentatoare a pledat nevinovată în ceea ce priveşte agresarea iubitului ei de 27 de ani. Despre Burton se știe doar că ar fi înşelat-o.

ADVERTISEMENT

Ea a fost eliberată pe cauţiune şi aştepta următorul proces programat în martie. Cu toate acestea, la doar câteva zile după ce a fost arestată, ea a fost înlocuită din postul de gazdă a emisiunii „Insula Iubirii”.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT