Life

S-a spus că Dana Roba s-a despărțit de Beni, iar acum ea rupe tăcerea: “Orice s-ar întâmpla”

După ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Beni, Dana Roba a reacționat. Vedeta a postat un mesaj pe rețelele sociale zilele trecute.
23.09.2023 | 17:03
Sa spus ca Dana Roba sa despartit de Beni iar acum ea rupe tacerea Orice sar intampla
Dana Roba, adevărul despre relația cu Beni. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce s-a spus că s-a despărțit de iubitul ei, Beni, Dana Roba a spus adevărul. Make-up artista a trecut prin momente grele, însă l-a avut alături pe actualul partener în tot acest timp.

S-a spus că Dana Roba s-a despărțit de Beni, iar acum vedeta rupe tăcerea. Mesajul transmis de make-up artist

La începutul lui iunie, Dana Roba a fost la un pas să-și piardă viața după ce soțul ei a lovit-o cu ciocanul în cap. Vedeta a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii nu i-au mai dat șanse de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Din fericire, starea ei s-a îmbunătățit, însă tot are de traversat o perioadă dificilă. Între timp, Dana Roba și-a găsit liniștea alături de un alt bărbat, Benianim.

Cei doi se cunosc de ani buni, însă au devenit apropiați în timp ce make-up artistul era la spital. Bărbatul i-a fost alături vedetei în acea perioadă și o vizita destul de des. Mai mult, acesta a ajutat-o să mănânce, deoarece ea avea mâinile în ghips.

ADVERTISEMENT

Recent, au apărut speculații cum că cei doi au încheiat relația, însă Dana Roba a negat că ea și Benianim s-au despărțit. Vedeta a spus că iubitul ei i-a fost alături în ultimele luni și că îi va fi în continuare, indiferent de ce se va întâmpla.

“Nu m-am despărțit de Beni, nici nu intră în discuție așa ceva. Suntem doi oameni maturi și asumați până la capăt. Ne iubim foarte mult, și ne dorim ca Dumnezeu să fie cu noi în continuare.

ADVERTISEMENT

Beni este bărbatul care a stat lângă mine atunci când am trecut prin valul umbrei morți. Când nu aveam păr pe cap, și eram distrusă. Cu mâinile în ghips până la coate, el îmi dădea să mănânc.

Ba mai mult de atât, în fiecare zi îmi spunea: Ești frumoasă, voi rămâne lângă tine orice s-ar întâmpla”, a spus Dana Roba pe Instagram, în dreptul unei imagini cu partenerul ei.

ADVERTISEMENT
Dana Roba și Beniamin
Dana Roba și iubitul ei, Beniamin. Sursa foto: Instagram

De când se cunosc Dana Roba și Beni

Cei doi îndrăgostiți se cunosc de când Dana Roba avea doar 21 de ani. Între timp, amândoi și-au construit altă viață, având propriile familii, dar s-au regăsit atunci când vedeta a fost internată la spital.

“Am cunoscut-o pe Dana când aveam 21 de ani, nu am rămas împreună pentru că ea și-a dorit să mă pocăiesc, iar eu nu înțelegeam ce înseamnă să fii copilul Lui Dumnezeu.

Anii au trecut, fiecare și-a văzut de viața lui, în 14 ani nu am mai văzut-o pe Dana niciodată, nici măcar din întâmplare”, a povestit Beni pe rețelele sociale.

Atunci când a auzit că vedeta a fost bătută de soț și a ajuns la spital, Beni a vrut să o viziteze. Atunci când s-au reîntâlnit, după atâta timp, s-au îndrăgostit unul de celălalt.

ADVERTISEMENT