Sport

Programul etapei a 16-a din SuperLiga, stabilit. Când se joacă U Craiova – Dinamo și FCSB – FC U Craiova

Cum arată programul rundei a 16-a din SuperLiga. Prima etapă a returului programează derby-urile Universitatea Craiova - Dinamo și FCSB - FC U Craiova.
21.10.2023 | 22:40
Programul etapei a 16a din SuperLiga stabilit Cand se joaca U Craiova  Dinamo si FCSB  FC U Craiova
Cum arată programul etapei a 16-a din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a stabilit programul etapei a 16-a din SuperLiga, prima a returului. Universitatea Craiova – Dinamo și FCSB – FC U Craiova sunt derby-urile rundei care vor avea loc pe 12 noiembrie.

S-a stabilit programul etapei a 16-a din SuperLiga. Când se joacă U Craiova – Dinamo și FCSB – FC U Craiova

Prima etapă a returului din SuperLiga va avea loc în perioada 10-13 noiembrie și este deschisă de duelul Sepsi – Rapid, vineri, 10 noiembrie, ora 20:30. În meciul tur, cele două formații au remizat, scor 0-0 în Giulești.

ADVERTISEMENT

Derby-urile rundei le au în prim-plan atât pe ambele echipe din Craiova, cât și pe rivalele din București, Dinamo și FCSB. Universitatea Craiova primește în Bănie vizita formației din Ștefan cel Mare. În tur, „câinii” au pierdut, scor 0-2 pe „Arcul de Triumf”.

Totodată, FCSB joacă pe teren propriu cu FC U Craiova 1948. Formația finanțată de Adrian Mititelu a debutat cu stângul în sezonul 2023/2024, oltenii fiind învinși de vicecampioană pe teren propriu în prima etapă din SuperLiga, scor 1-3.

ADVERTISEMENT

Programul etapei a 16-a din SuperLiga:

Vineri, 10 noiembrie

  • ora 20:30 Sepsi – Rapid

Sâmbătă, 11 noiembrie

  • ora 14:00 Universitatea Cluj – Petrolul Ploiești
  • ora 18:45 Poli Iași – CFR Cluj
  • ora 21:00 Farul – Hermannstadt

Duminică, 12 noiembrie

  • ora 13:30 FC Botoșani – FC Voluntari
  • ora 16:00 Universitatea Craiova – Dinamo
  • ora 21:00 FCSB – FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT

Luni, 13 noiembrie

  • ora 20:30 UTA Arad – Oțelul Galați

Gigi Becali, anunț despre lupta la titlu din SuperLiga: „Hai, mă, vedeți-vă de treabă!”

Înaintea startului de sezon, Gigi Becali a anunțat că FCSB se va bate cu Universitatea Craiova la titlu. Totuși, pe măsură ce etapele s-au scurs, iar oltenii nu au impresionat, patronul a revenit la rivala „tradițională”. Becali consideră că tot CFR Cluj rămâne principala adversară a „roş-albaştrilor” la campionat.

“Hai, mă vedeţi-vă de treabă. Nu ne batem cu Rapidul. Ce să facă Rapidul? Este o echipă antrenată, dar valoarea este la CFR Cluj. S-a văzut prima repriză. Au jucători puternici. Este adevărat, în a doua repriză…

ADVERTISEMENT

Fiecare vede în felul lui fotbalul. Eu văd CFR-ul o echipă foarte puternică, dar din cauza vârstei, nu ştiu, a doua repriză mai scârţâie. Dar nu cu Rapid ne batem la titlu.

Aşa cred. Ne batem cu CFR Cluj. Universitatea Craiova este o echipă foarte valoroasă, dar nu mi se pare antrenată. Nu ştiu care e problema acolo. Jucători aşa de valoroşi, să nu aibă rezultate, nu ştiu”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB este lider după 12 etape în SuperLiga, cu 29 de puncte. Principala urmăritoare a vicecampioanei este CFR Cluj, care a adunat 26 de puncte în 12 partide. Podiumul este completat de Rapid, cu 23 de puncte, însă giuleștenii pot fi depășiți de Universitatea Craiova, care are un meci în minus.

ADVERTISEMENT