Sport

Programul etapei a 8-a din SuperLiga. Când se joacă FCSB – U Craiova și Rapid – Dinamo

S-a stabilit programul etapei a 8-a din SuperLiga. FCSB - Universitatea Craiova, derby-ul rundei, este sâmbătă, de la ora 21:45. Rapid - Dinamo e vineri!
23.08.2023 | 19:42
Programul etapei a 8a din SuperLiga Cand se joaca FCSB  U Craiova si Rapid  Dinamo
S-a stabilit programul etapei a 8-a din SuperLiga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo – Rapid și FCSB – Universitatea Craiova sunt meciurile care țin capul de afiș al etapei cu numărul 8 din SuperLiga 1, în timp ce Farul se va deplasa în Bănie pentru a juca împotriva lui FC U Craiova 1948.

S-a stabilit programul etapei a 8-a din SuperLiga

S-a stabilit programul etapei cu numărul 8 din SuperLiga, iar derby-ul dintre Dinamo și Rapid se va juca vineri, 1 septembrie, de la ora 21:30, în timp ce duelul FCSB-Universitatea Craiova se va disputa sămbătă, 2 septembrie, de la 21:30.

ADVERTISEMENT

Campioana Farul Constanța va juca duminică, 3 septembrie, duelul din deplasare cu FC U Craiova, în timp ce FC Voluntari și CFR Cluj se vor înfrunta sâmbătă, 2 septembrie, înaintea meciului FCSB-ului cu Universitatea Craiova.

Cum arată etapa 8 din SuperLiga 1:

  • Vineri, 1 septembrie: 18:30: Petrolul Ploiești – Oțelul Galați, 21:30: Rapid – Dinamo
  • Sâmbătă, 2 septembrie: 19:00: Voluntari – CFR Cluj, 21:45: FCSB – Universitatea Craiova
  • Duminică, 3 septembrie: 13:30: Universitatea Cluj – Poli Iași, 21:30: FC U Craiova 1948 – Farul Constanța
  • Luni, 4 septembrie: 18:30: FC Botoșani – Hermnanstadt, 21:30: Sepsi – UTA
ADVERTISEMENT

„Nu cred că avem echipă de titlu!”

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că giuleștenii nu au o echipă de titlu pentru acest sezon, deși fanii visau la titlu.

Tehnicianul italian este de părere că prin muncă echipa sa poate să se lupte pentru a obține un loc pe podiumul clasamentului, însă a spus că abia din sezonul viitor Rapid se poate gândi la titlu:

ADVERTISEMENT

„Eu cred că nu avem echipă de titlu. Dar echipa poate lupta pentru ajunge acolo pe podium, se poate lupta. Nu e ușor, pentru că este un campionat dificil.

Se poate în primele locuri, dar e dificil. Pentru titlu ne putem lupta anul viitor. Știți cum e, e un ciclu. Farul are jucători buni, s-a văzut ce au făcut cu acel grup de jucători”.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie, specialistul FANATIK, este convins că CFR Cluj se va bate la titlu și în acest sezon: „E diferit stilul de joc, au jucători mai buni decât anul trecut, sistemul s-a schimbat, atacă mai mult, și-au luat jucători de calitate și cei doi Birligea și Otele vor fi foarte buni.

CFR și Steaua (n.r. FCSB) se vor bate singure la campionat. CFR nu rulează la 100%. Dacă acum sunt la 60%, câștigă campionatul la pas”.

ADVERTISEMENT