Sport

S-a strigat premiul maxim la pariuri! A câștigat 1.000.000 de lei cu 17 meciuri din weekend

Un parior s-a dovedit a fi extrem de norocos, dar și un foarte bun cunoscător. A jucat 17 partide de fotbal din weekend și a pus mâna pe premiul maxim: 1.000.000 de lei.
20.03.2023 | 16:45
Sa strigat premiul maxim la pariuri A castigat 1000000 de lei cu 17 meciuri din weekend
Un parior s-a dovedit a fi extrem de norocos, dar și un foarte bun cunoscător. A jucat 17 partide de fotbal din weekend și a pus mâna pe premiul maxim: 1.000.000 de lei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La două săptămâni distanță după ce un alt jucător a dat o lovitură de proporții alegându-se cu un profit de peste 130.000 de euro luați cu un bilet întins pe 10 zile, recordul a fost bătut de un parior care a luat potul cel mare.

Câștig fabulos de 1.000.000 de lei la pariuri

Weekend-ul a fost plin de partide de fotbal pe toate continentele, oferta a fost grasă, dar trebuie să existe și inspirație, plus un dram de noroc. De restul nu se pune problema, deoarece Superbet oferă bonusuri consistente.

ADVERTISEMENT

Biletul de tip ”Big Win” pare complicat la prima vedere, însă dacă îl analizezi în amănunt se vede clar că este unul destul de simplu, dar pentru care e nevoie de o documentare serioasă pentru a nu lăsa nimic la voia întâmplării.

Biletul conține 17 evenimente cu cote cuprinse între 1,36 și 2,10, ceea ce ne arată faptul că omul nostru a știut despre ce este vorba în poveste, fiindcă nu a jucat doar cote mici pe favorite clare. În plus, suma de 75 de lei investită este încă un motiv să credem că totul a fost calculat cu mare atenție.

ADVERTISEMENT

A ieșit o cotă finală de 8,343,29, iar câștigul a fost maximum posibil care se poate acorda pe un bilet la pariuri: 1.000.000 de lei. Trebuie remarcat faptul din această sumă o mare parte a venit ca urmare bonusului consistent pus în joc de Superbet. Mai exact este vorba de 375.448,20 de lei.

pariuri câștig 1000000 de lei

Emoțiile au venit din afara Europei

Biletul a conținut 9 meciuri în care omul nostru a mizat pe varianta ”interval goluri în fiecare repriză 1-3”, dar au existat și soliști sau total goluri. Așa cum e și normal la un astfel de bilet fabulos, au fost și emoții. Și încă unele foarte mari. Pentru că fotbalul nu e matematică.

ADVERTISEMENT

pariuri câștig 1000000 de lei

Cele mai mari palpitații au venit din Venezuela, de la partida Monagas – Estudiantes de Merida, una dintre ultimele rămase pe bilet, în care a jucat ”interval goluri în fiecare repriză 1-3” la o cotă de 2,00. Gazdele au deschis scorul la mijlocul primei reprize, iar tabela părea că a înțepenit la 1-0. Salvarea a venit în minutul 90+4, atunci când oaspeții au reușit o egalare nesperată.

Tot cu sufletul la gură l-a ținut și întâlnirea Al Hilal – El Ettifaq, la care a mizat același pronostic pentru o cotă de 1,80. Gazdele s-au desprins rapid la 2-0 în prima repriză și apoi au luat piciorul de pe accelerație. Norocul a purtat numele lui Salem Al Dawsari, care în minutul 90 a mai înscris o dată pentru Al Hilal.

ADVERTISEMENT

pariuri câștig 1000000 de lei

Mult mai ușor a venit verdele pe bilet la ”PSFX” în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, din prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, sau la victoriile clare obținute de Atletico Madrid și Borussia Dortmund în La Liga și Bundesliga.

Trebuie să recunoaștem inspirația acestui jucător, dar de ce nu poate că următorul mare câștiga va fi chiar al tău. Ai nevoie doar de puţin noroc, ceva ştiinţă şi de bonusurile pe care Superbet le pune la dispoziţia pariorilor.

ADVERTISEMENT