Sport

S-a terminat aventura lui Toni Petrea la FCSB? „Vestiarul simte că nu iei tu deciziile și e greu să te respecte”

Un fost jucător al FCSB-ului a comentat pe marginea posibilei plecări a lui Toni Petrea la finalul actualului sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Acesta susține că antrenorul a pierdut respectul vestiarului.
04.04.2022 | 15:36
Sa terminat aventura lui Toni Petrea la FCSB Vestiarul simte ca nu iei tu deciziile si e greu sa te respecte
ADVERTISEMENT

FCSB a fost învinsă fără drept de apel de Universitatea Craiova, scor 0-2 și a făcut astfel un pas greșit ce s-ar putea dovedi decisiv în lupta pentru titlu. Pe cale de consecință, în spațiul public s-au întețit deja zvonurile privind înlocuirea lui Toni Petrea la finalul sezonului.

Toni Petrea, pe făraș? Reacția lui Ciprian Marica

Chestionat pe marginea subiectului, Ciprian Marica și-a exprimat convingerea că antrenorul nu va fi înlocuit din cauza rezultatelor, atât timp cât răspunderea pentru acestea nu îi aparține. Implicarea patronului în chestiunile tehnico-tactice ar fi dus, în schimb, la pierderea vestiarului.

ADVERTISEMENT

Răspunderea nu e a lui Toni Petrea. Dacă-l schimbă, înseamnă că o face din alte considerente. Poate antrenamentele nu corespund, că în rest… Echipa și schimbările sunt făcute de altcineva.

E greu să ai personalitate la FCSB. Ești dominat din toate punctele de vedere. Vestiarul simte că nu iei tu deciziile și e greu să te respecte. E greu să te impui, mai ales când ai fost antrenor secund la acea echipă. Săracul, e într-o situație ingrată. L-am văzut la conferință, era spășit și cu capul plecat. Spunea ‘Să vedem ce zice patronul‘”, a declarat Ciprian Marica, la Sport Arena.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Eu nu fac planificare. Asta e nebunie”

Contactat de FANATIK, Gigi Becali a subliniat că nu intenționează să producă o schimbare la nivelul băncii tehnice atât timp cât echipa păstrează șanse la titlu. În cazul unei victorii cu FC Argeș, CFR Cluj s-ar distanța, însă, la 8 puncte în clasamentul play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

Tu dacă vrei să mergi la Constanța la mare să prinzi pește, pui tigaia pe foc la București? Eu nu fac planificare. Asta e nebunie.

ADVERTISEMENT

Nu vorbim de Toni Petrea când avem campionatul de jucat. Asta e cancan, să vorbim acum dacă rămâne sau nu Petrea”, a explicat patronul vicecampioanei, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

Toni Petrea nu ține de scaun: „Renunţăm, nu este nicio problemă”

Pe de altă parte, Toni Petrea a recunoscut nu doar că va avea o discuție cu conducerea clubului, ci și că nu se gândește decât la meciurile rămase de disputat din actualul sezon.

ADVERTISEMENT

O să am o discuţie cu conducerea. Dacă se consideră că e mai bine să plec… renunţăm, nu este nicio problemă. Sincer, mă gândesc la finalul acesta de sezon, la cele şapte jocuri pe care le mai avem, să scot maximum din ele. 

Am contract până la finalul sezonului, vreau să îl duc la capăt. Şi vom vedea ce va fi. Vreau să mă gândesc doar la ce am de făcut acum”, a spus tehnicianul roș-albaștrilor, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Voluntari: 2,25 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT