News

S-a urcat pe mașina Poliției și s-a certat cu oamenii legii. Cât are de plătit acum un bucureștean

03.09.2020 | 17:46
Sa urcat pe masina Politiei si sa certat cu oamenii legii Cat are de platit acum un bucurestean
ADVERTISEMENT

Un bărbat din București s-a urcat pe mașina poliției, fiind supărat că nu este lăsat să protesteze în centrul orașului, pe durata zilei de 3 septembrie.

Individul le-a strigat oamenilor legii că mașina îi aparține, fiind plătită din banii lui, pe principiul că plătește taxe deci este stăpân al polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc joi, 3 septembrie, dimineață, la ieșirea de metrou din piața Unirii. Zeci de trecători au privit uluiți scena, în timp ce unii au preferat să o filmeze.

Amendă de 3.500 de lei pentru un bucureștean care s-a urcat pe plafonul unei mașini de poliție

Conform Antena 3, bărbatul s-a urcat pe plafonul unei mașini de poliție, după ce a avut un conflict cu alți polițiști pe care i-a acuzat că i-au reținut buletinul.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost convins de jandarmi și polițiști să renunțe la protest, după minute bune în care a urlat că mașina de poliție îi aparține.

Mai mult, după ce a fost dat jos a fost amendat cu 3.500 de lei. Printre altele, bărbatul sunase la 112 fără să aibă o urgență reală.

ADVERTISEMENT

În data de 03.09.2020, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 10 au depistat un bărbat care se urcase, în semn de protest, pe o autospecială de poliție. Bărbatul de 53 de ani a coborât, autospeciala nesuferind nicio avarie și a apelat prin sistem 112, reclamând că nu este lăsat să protesteze sau să plece.

A fost sancționat contravențional cu suma de 2.500 de lei conform prevederilor OUG 34/2008. Bărbatul în cauză fusese sancționat anterior și de polițiști ai Brigăzii Poliției pentru Transport Public, tot pentru apelare abuzivă prin sistem 112, cu suma de 1000 lei”, au transmis reprezentanții Poliției într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Rămâne neclar pentru ce dorea să protesteze bărbatul și cine îl oprea să facă acest lucru, cert e că acum bucureșteanul trebuie să scoată din buzunar 3.500 de lei după ce a fost amendat de două ori.

 

ADVERTISEMENT
Tags: