ADVERTISEMENT
News

S-a urcat pe mașina Poliției și s-a certat cu oamenii legii. Cât are de plătit acum un bucureștean

Autor: Flaviu Popa | 03.09.2020 | 17:46
S-a urcat pe mașina Poliției și s-a certat cu oamenii legii. Cât are de plătit acum un bucureștean
Oamenii legii au încercat să-l convingă pe protestatar să coboare. Foto: captură Antena 3

Un bărbat din București s-a urcat pe mașina poliției, fiind supărat că nu este lăsat să protesteze în centrul orașului, pe durata zilei de 3 septembrie.

ADVERTISEMENT

Individul le-a strigat oamenilor legii că mașina îi aparține, fiind plătită din banii lui, pe principiul că plătește taxe deci este stăpân al polițiștilor.

Incidentul a avut loc joi, 3 septembrie, dimineață, la ieșirea de metrou din piața Unirii. Zeci de trecători au privit uluiți scena, în timp ce unii au preferat să o filmeze.

ADVERTISEMENT

Amendă de 3.500 de lei pentru un bucureștean care s-a urcat pe plafonul unei mașini de poliție

Conform Antena 3, bărbatul s-a urcat pe plafonul unei mașini de poliție, după ce a avut un conflict cu alți polițiști pe care i-a acuzat că i-au reținut buletinul.

Bărbatul a fost convins de jandarmi și polițiști să renunțe la protest, după minute bune în care a urlat că mașina de poliție îi aparține.

ADVERTISEMENT

Mai mult, după ce a fost dat jos a fost amendat cu 3.500 de lei. Printre altele, bărbatul sunase la 112 fără să aibă o urgență reală.

În data de 03.09.2020, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 10 au depistat un bărbat care se urcase, în semn de protest, pe o autospecială de poliție. Bărbatul de 53 de ani a coborât, autospeciala nesuferind nicio avarie și a apelat prin sistem 112, reclamând că nu este lăsat să protesteze sau să plece.

ADVERTISEMENT

A fost sancționat contravențional cu suma de 2.500 de lei conform prevederilor OUG 34/2008. Bărbatul în cauză fusese sancționat anterior și de polițiști ai Brigăzii Poliției pentru Transport Public, tot pentru apelare abuzivă prin sistem 112, cu suma de 1000 lei”, au transmis reprezentanții Poliției într-un comunicat de presă.

Rămâne neclar pentru ce dorea să protesteze bărbatul și cine îl oprea să facă acest lucru, cert e că acum bucureșteanul trebuie să scoată din buzunar 3.500 de lei după ce a fost amendat de două ori.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!