Life

S-au despărțit Iulia Vântur și Salman Khan? Gestul care i-a luat pe toți prin surprindere

Iulia Vântur și Salman Khan nu mai formează un cuplu, după 10 ani de relație? Comportamentul actorului i-a uimit pe toți.
05.03.2024 | 15:22
Sau despartit Iulia Vantur si Salman Khan Gestul care ia luat pe toti prin surprindere
Iulia Vântur și Salman Khan nu mai formează un cuplu, după 10 ani de relație? Comportamentul actorului i-a uimit pe toți. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

S-au despărțit Iulia Vântur și Salman Khan? Gestul care i-a luat pe toți prin surprindere. Fosta prezentatoare de la Pro TV a fost mereu discretă cu viața personală și nu a făcut prea multe declarații despre latura amoroasă.

Iulia Vântur și Salman Khan nu mai formează un cuplu, după 10 ani de relație? Comportamentul actorului i-a uimit pe toți

Iulia Vântur și Salman Khan nu mai formează un cuplu, după 10 ani de relație? Comportamentul actorului i-a uimit pe toți după ce a fost invitat la o petrecere dată de fiul celui mai bogat bărbat din India.

ADVERTISEMENT

Foarte multă lume se aștepta să o vadă și pe frumoasa vedetă la evenimentul grandios care a durat 3 zile și 3 nopți, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Fosta iubită a lui Marius Moga nu și-a făcut apariția absolut deloc.

Acest lucru a fost confirmat de Valentin Luca, un barman renumit care a fost invitat la petrecerea fabuloasă din India. Finalistul de la Românii au talent a fost singurul cetățean român prezent la acest eveniment.

ADVERTISEMENT

„Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că poate o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia”, a declarat Valentin Luca pentru cancan.ro. De aici au plecat și speculațiile legate de o posibilă separare între vedetă și Salman Khan.

Mai mult decât atât, fosta moderatoare TV și-a făcut bagajele și a părăsit țara care a adoptat-o în ultimii 10 ani. În aceste momente se află în orașul natal, Iași, unde locuiește familia sa și unde se bucură de momente plăcute cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Ce face Iulia Vântur în România

Iulia Vântur nu pare afectată de lucrurile care se întâmplă în aceste momente, deși au legătură cu povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul de la Bollywood, Salman Khan. Recent, s-a filmat la un salon de înfrumusețare.

De asemenea, și-a făcut timp pentru a se întâlni cu prieteni vechi, printre care se numără Costi Ioniță. În plus, Adrian Sînă a scos la iveală un secret pe care l-a ținut ascuns în ultimii 15 ani și care este legat de o piesă de-ale sale.

ADVERTISEMENT

„Nu ne-am văzut în Mumbai, dar uite că ne-am întâlnit la Iași. Fericit să te văd încă o dată. PS: Vocea de pe Let’s talk about it Akcent îi aparține Iuliei. Un secret ținut vreo 15 ani”, a scris soțul Ancăi Serea pe Instagram.

ADVERTISEMENT