Life

S-au dus vremurile în care învârtea banii cu lopata! Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut – Video

13.07.2020 | 16:15
Sau dus vremurile in care invartea banii cu lopata Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut   Video
ADVERTISEMENT

De aproape doi ani, Irinel Columbeanu trăiește o viață pe care cu siguranță nu și-ar fi imaginat-o nici în visele sale cele mai negre. Problemele financiare s-au adunat una câte una, iar omul de afaceri care altădată se scălda în lux și ținea primele pagini ale ziarelor de scandal datorită relațiilor cu fete frumoase care îl făceau să se simtă veșnic tânăr este obligat acum să locuiască cu chirie într-un apartament modest din Capitală.

Cât despre bolidul de lux cu care sucea mințile tinerelelor, ei bine, acesta a devenit deja istorie, la fel ca imobilele pe care s-a văzut nevoit să le vândă pentru a mai stinge din datoriile acumulate de-a lungul timpului. La așa probleme, nu e de mirare că lui „Iri” nu i-a mai ars deloc de mediul online.

ADVERTISEMENT

Gândul că Youtube îi va șterge canalul personal din cauza perioadei îndelungate de inactivitate l-a convins, însă, să intre din nou în legătură cu prietenii din mediul online. Așa se face că fostul soț al Monicăi Gabor a promis să le dezvăluie tuturor detalii observate de-a lungul celor șase luni de absență.

Transformarea incredibilă a lui Irinel Columbeanu. Aproape că nici nu-l mai recunoști

Până una-alta, urmăritorii săi nu au putut să nu remarce cât de mult s-a schimbat fostul om de afaceri în tot acest timp. Dacă până nu demult era plin de energie mai ceva ca un tânăr de 20 de ani, acum pare cuprins de oboseală, iar ridurile de pe față trădează faptul că timpul nu l-a iertat deloc.

ADVERTISEMENT

În videoclipul publicat recent pe canalul de Youtube, Irinel Columbeanu își anunță revenirea în mediul online și promite să facă dezvăluiri din perioada în care a stat departe de prietenii virtuali. Nu înainte, însă, de a se consulta cu Irinuca, fetița sa, care a devenit deja „o autoritate în domeniu”.

Mesajul lui Irinel Columbeanu

Bună să vă fie starea, ziua și viața. Acum treisprezece zile am fost somat să mai postez, deoarece nu am mai făcut-o de peste șase luni. În caz contrar, canalul meu de YouTube urmă să fie declasat. De aceea reapar, dar nu numai.

ADVERTISEMENT

 În tot acest timp, am observat ce se întâmplă. Încep deja să trag unele concluzii și de abia aștept să le împărtășesc. O voi face cât de curând. Mai am doar să mă hotărăsc când să încep și în ce fel.

Cu abonații ei de pe YouTube, Irina reprezintă o autoritate în domeniu, dar și o mare provocare. Așa că mă voi consulta și cu ea. Cine va dori să afle ce și cum, știe cum. Pe curând!”, le-a transmis „Iri” celor care îi urmăresc postările.

ADVERTISEMENT