Life

S-au format echipele de la Chefi la Cuțite 2024. Cine este juratul care a rămas fără niciun concurent

Cine sunt concurenții care fac parte din echipele noului sezon Chefi la cuțite. Lupta pentru marele premiu va fi mai acerbă ca niciodată.
18.04.2024 | 08:46
Sau format echipele de la Chefi la Cutite 2024 Cine este juratul care a ramas fara niciun concurent
Cine sunt concurenții care au mers în echipe în sezonul 13 Chefi la cuțite. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Emisiunea Chefi la Cuțite a intrat în linie dreaptă în lupta pentru marele premiu. În ediția de aseară, jurații au ales cei mai buni concurenți pe care să îi pregătească pentru marea finală. Din păcate, din cei patru chefi, unul a rămas strict cu rolul de jurat, fără să aibă vreun concurent în competiție.

Ștefan Popescu, singurul jurat care nu are niciun concurent în sezonul 13 Chefi la Cuțite

Anul acesta, mai mult ca niciodată, atenția tuturor este îndreptată asupra emisiunii Chefi la Cuțite. Sezonul cu numărul 13 are alți jurați, ceea ce face ca întreaga dinamică a concursului să fie mult mai interesantă.

ADVERTISEMENT

După câteva ediții de audiții și gustat sute de preparate, în episodul difuzat aseară, chefii și-au ales concurenții. Echipele au fost formate, ceea ce înseamnă că încep probele și duelurile.

Ca în fiecare sezon, fiecare chef speră că a făcut alegerea corectă și că are șanse către marea finală. Însă, sezonul 13 Chefi la Cuțite a venit și cu reguli noi care au scos din joc un jurat.

ADVERTISEMENT

Așa cum a menționat Irina Fodor la începutul concursului, doar 3 jurați din cei 4 vor avea concurenți. Juratul care este scos din joc este nevoit să cedeze cuțitul lui de aur unui alt jurat.

Cine sunt concurenții care fac parte din echipa fiecărui jurat de la Chefi la Cuțite

Sezonul 13 Chefi la Cuțite a fost unul cu ghinion pentru Ștefan Popescu. Cheful nu are niciun concurent, dar va fi jurat pe tot parcursul competiției. Așa cum spune regulamentul, acesta a trebuit să renunțe la cuțitul său de aur.

ADVERTISEMENT

”M-am pierdut. M-am uitat la el, el se uita la mine. Mi-am dorit foarte mult la chef Ștefan Popescu în echipă și gândul meu era doar la echipa cu el conducător.”, a spus cuțitul de aur, Mihai Dragomir, potrivit spynews.ro.

Jurații au ales cu mare atenție concurenții. Fiecare dintre ei își dorește să ajungă în marea finală și, de ce nu, să fie mentorul câștigătorului sezonului 13.

ADVERTISEMENT

Din echipa lui Orlando Zaharia fac parte Alexandru Săbădeanu, Mihai Dragomir, Tatiana Găman, Lucica Susanu, Bogdan Năstase și Alexandra Veber. Concurenții lui Orlando Zaharia vor purta pe parcursul competiției culoarea verde.

Chef Richard Abou Zaki a ales să concureze la Chefi cu Cuțite cu Antonio Ștefănescu, Claudia Sauliuc, Andrea Recaldin, Geanina Crăciun, Dumitru Arun Vasile și Adnana Irimia. Culoarea echipei sale este roz.

Ultimul, dar nu cel din urmă, chef Alexandru Sautner va intra în competiția Chefi la cuțite alături de Mario Mădălin Dumitru, Vlad Niculici, Iulia Maria Creangă, Ancuța Pop, Nicoleta Sima, Gabriela Lucuțar și Cătălin Țociu. Cu toții vor lupta sub umbrela culorii galbene.

ADVERTISEMENT