Life

S-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Unde au fost surprinși cei doi, la aproape o lună după despărțire

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Unde au fost surprinși cei doi, la aproape o lună de când și-au spus adio.
15.10.2023 | 11:56
Sau impacat Bianca Dragusanu si Gabi Badalau Unde au fost surprinsi cei doi la aproape o luna dupa despartire
S-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar fi împăcat, la aproape o lună de când au confirmat despărțirea. Cei doi au fost surprinși împreună în public și păreau destul de apropiați.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat? Unde au fost surprinși

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au confirmat despărțirea, după o relație de aproximativ trei ani. Omul de afaceri a vorbit, la momentul respectiv, despre motivele care au dus la separare.

ADVERTISEMENT

Deși afaceristul a spus atunci că despărțirea este o “binecuvântare”, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune. De curând, aceștia au fost surprinși împreună în public.

Se pare că au reușit să treacă peste neînțelegeri și să-și rezolve problemele. Recent, cei doi au mers împreună la un mall cunoscut din Capitală, pentru a vedea un film, potrivit imaginilor surprinse de Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În primă fază, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit la un restaurant de lux din București. Nu au venit împreună, ci pe rând, cu mașini diferite.

Conform sursei citate, cei doi au mers la o masă aflată mai în spate, pentru a avea parte de mai multă intimitate. Acolo au avut ocazia de a sta de vorbă, cel mai probabil, despre relația lor. Ulterior, au plecat de la restaurant, tot separat.

ADVERTISEMENT

Acum câteva zile, s-a aflat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au stat atât de departe unul de celălalt în perioada în care au fost separați. Vedeta de televiziune a stat într-unul dintre apartamentele omului de afaceri, potrivit spynews.ro. Locuința ei era în curs de renovare, așa că a locuit în cea a afaceristului.

Ce spunea Gabi Bădălău despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

După separarea de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a spus că are foarte mult respect pentru aceasta și că a fost o perioadă frumoasă, cu bune și cu rele. Afaceristul a mai spus că a avut multe de învățat din această relație.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a mai spus că lucrurile nu mergeau bine între el și Bianca Drăgușanu, așa că despărțirea a fost cea mai bună variantă pentru amândoi.

“Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete.

Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare. 

Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație. Rămân cu tot ce a fost bun și frumos”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars, la puțin timp după ce s-a aflat despre despărțire.

La rândul ei, Bianca Drăgușanu a preferat să fie mai discretă în legătură cu acest subiect. Blondina a confirmat despărțirea, dar nu a oferit atunci mai multe detalii.

ADVERTISEMENT