Sport

S-au pus în vânzare biletele pentru duelul stelar de la București din optimile Euro 2020! Cât costă cel mai ieftin tichet

O super forță a fotbalului european va evolua, luni, 28 iunie, pe Arena Națională, în optimile EURO 2020. UEFA a pus în vânzare tichetele pentru acest duel stelar, iar cel mai ieftin costă doar 20 de euro.
23.06.2021 | 16:21
Sau pus in vanzare biletele pentru duelul stelar de la Bucuresti din optimile Euro 2020 Cat costa cel mai ieftin tichet
ADVERTISEMENT

UEFA a pus în vânzare tichetele pentru duelul din optimile EURO 2020 de luni, de pe Arena Națională, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Astfel, cel mai ieftin bilet costă 20 de euro (aproximativ 98,5 lei), iar cel mai scump poate fi achiziționat pentru 125 de euro (aproximativ 615 lei).

ADVERTISEMENT

Franţa, Germania, sau Portugalia vin la Bucureşti!

După rezultatele din primele două etape, Ungaria a ieşit din calculele pentru primul loc în grupă. În funcţie de rezultatele ultimei runde, una dintre Franţa, Germania, sau Portugalia va câştiga grupa F de la Euro 2020.

Franța este singura dintre cele trei care nu depinde de alt rezultat. Franța va fi locul 1 în grupa F dacă învinge Portugalia în partida programată miercuri, la Budapesta. Rezultat care ar însemna că Franța vine la București.

ADVERTISEMENT

Și în cazul în care ambele meciuri din grupa F se termină la egalitate, tot Franța vine la București. Germania ar câștiga grupa F și ar ajunge pe Arena Națională dacă bate pe Ungaria, iar Portugalia nu pierde în fața Franței.

Adversara câștigătoarei grupei F se va alege dintre Elveția și Ucraina, adică ocupantele locurilor 3 din grupele C sau A.

ADVERTISEMENT

Dintre ocupantele locurilor trei, înaintea disputării ultimelor jocuri, programate miercuri, 23 iunie, Elveţia este deja calificată și aproape sigur ea va ajunge la Bucureşti pentru a înfrunta una dintre cele trei super echipe.

Cât costă biletele pentru întâlnirea din optimile de la București

Așadar, pentru suporterii din țară, dar și din străinătate, care vor să asiste la meciul din optimile de finală ale EURO 2020, găzduit de Arena Națională, e bine de știut că prețurile variază între 20 și 125 de euro.

ADVERTISEMENT

Cum aminteam deja, ce mai ieftin bilet costă 20 de euro (aproximativ 98,5 lei). În funcție de sectorul din stadion ales biletele pot fi achiziționate pentru 30 de euro (147,5 lei), 60 de euro (295 de lei), 75 de euro (369 de lei), 100 de euro (492 de lei), respectiv 125 de euro (aproximativ 615 lei).

Organizatorii partidei se așteaptă ca toate cele 13.000 de locuri disponibile să fie ocupate. Ar fi pentru prima oară când un meci găzduit de Arena Națională, la EURO 2020, se va disputa cu casa închisă.

La precedentele partide găzduite de București au fost prezenți 9.082 de fani la Austria – Macedonia de Nord, primul meci din istoria Euro găzduit de țara noastră, 10.001 spectatori la Ucraina – Macedonia de Nord, respectiv 10.472 de spectatori la partida Ucraina – Austria, ultima disputată la Bucureşti.

ADVERTISEMENT