Sport

Rapid a anunțat oficial unde va disputa derby-ul cu FCSB. Veste importantă și pentru fanii “roș-albaștrilor”

Rapid - FCSB se joacă pe Arena Națională! Giuleștenii au emis un comunicat oficial în care au anunțat că derby-ul va fi găzduit de cel mai mare stadion al țării.
02.03.2024 | 13:58
Rapid a anuntat oficial unde va disputa derbyul cu FCSB Veste importanta si pentru fanii rosalbastrilor
Rapid a anunțat unde va disputa derby-ul din ultima etapă a sezonului regulat cu FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Rapid – FCSB va avea loc pe Arena Națională. După o întreagă „telenovelă”, derby-ul de foc dintre primele două clasate ale SuperLigii va fi găzduit de cel mai mare stadion al țării. Anunțul a fost făcut de Rapid printr-o postare pe căile oficiale de comunicare.

Rapid a anunțat oficial unde va disputa derby-ul cu FCSB

Conducerea Rapidului a vrut de la bun început ca derby-ul cu FCSB să aibă loc pe Arena Națională, pentru cererea prea mare de bilete. Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapidului, a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că, în primă fază, varianta ca derby-ul să aibă loc pe Arena Națională a picat.

ADVERTISEMENT

Tot la FANATIK SUPERLIGA, Dan Șucu a declarat în exclusivitate că a făcut eforturi majore pentru ca duelul să aibă loc pe Arena Națională. Zis și făcut! Rapid a anunțat oficial în cursul zilei de sâmbătă, 2 martie, că meciul de la finalul săptămânii viitoare cu FCSB va avea loc pe arena de peste 55.000 de locuri.

„Rapid încheie sezonul regular pe teren propriu, cu un meci important, împotriva liderului FCSB, la finalul săptămânii viitoare. Din cauza faptului că cererea de bilete pentru acest joc este foarte mare, iar pentru că Giuleștiul are, din păcate, o capacitate prea mică de locuri pentru un derby în care Rapid speră să micșoreze diferența față de prima poziție, am decis ca partida cu FCSB să se dispute pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Știm că nu este casa noastră, dar nu putem să le răpim șansa zecilor de mii de rapidiști, care nu ar prinde bilet, de a fi pe stadion și de a-și încuraja echipa iubită”, se arată în prima parte a comunicatului Rapidului.

Veste importantă pentru fanii FCSB la derby-ul cu Rapid: „Le vom oferi întreaga peluză”

De asemenea, rapidiștii nu au renunțat la ideea de a le oferi suporterilor FCSB o întreagă peluză, aproximativ 9.000 de locuri. Astfel, fanii „roș-albaștrilor” vor putea veni în număr mult mai mare la meci. Potrivit legii, gazdele pot să ofere oaspeților doar 5% din capacitatea stadionului.

ADVERTISEMENT

Biletele vor fi puse spre vânzare, odată ce Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) va anunța programul ultimei runde a sezonului regulat. „De asemenea, le vom oferi oaspeților întreaga peluză, pentru că ne dorim spectacol și în tribune.

Astfel, biletele vor fi puse în vânzare după ce se va stabilit data și ora disputării partidei. Vă vom ține la curent cum vom avea noutăți!”, se mai arată în comunicatul Rapidului.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune a SuperLigii, cea mai mare asistență a fost înregistrată la meciul tur dintre FCSB și Rapid care a avut loc pe Arena Națională. Nu mai puțin de 40.563 de oameni au fost în tribunele Arenei Naționale.

  • 12.537 suporteri a fost cea mai mare asistență înregistrată în acest sezon în Giulești la Rapid – Oțelul 2-1 pe 3 februarie 2024. 
ADVERTISEMENT