Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Să le dai gol cu mâna, să moară VAR-ul”. Cum trăiește Cârțu derby-urile cu Dinamo

Universitatea Craiova și-a luat revanșa în fața suporterilor prin victoria obținută în fața lui Dinamo, scor 1-0. Cârțu a salutat victoria oltenilor.
14.11.2023 | 19:40
Sa le dai gol cu mana sa moara VARul Cum traieste Cartu derbyurile cu Dinamo
Sorin Cartu a trait la intensitate maxima duelul dintre Universitatea si Dinamo. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu este un om fericit după ce Universitatea Craiova a reușit să o învingă pe Dinamo chiar la debutul lui Ivaylo Petev. Oltenii s-au impus cu 1-0 grație reușitei lui Danciu din minutul 5. După marcarea golului, oltenii au știut să țină de rezultat și au pus capăt unei serii lungi în care nu au reușit să câștige.

Sorin Cârțu, bucuros după victoria oltenilor

“Una peste alta, pe mine m-a bucurat victoria. Oricum, știi, sunt trei puncte, iar orice victorie împotriva lui Dinamo contează. Noi așa suntem crescuți aici. Că e cu 5-0, 3-0, sau 1-0, așa mai chinuit cum a fost ieri, e binevenită.

ADVERTISEMENT

Ne bucură, chiar din contră. Mie îmi place o victorie, întodeauna, împotriva lui Dinamo, să vină și cu puțină japcă. Să le dai gol cu mână, să le dai gol din offside, să moară VAR-ul atunci când trebuie să analizeze”, a declarat Sorin Cârțu.

În urma acestui succes, Universitatea Craiova a reușit prima victorie după mai bine de o lună. Ultimul succes a oltenilor a fost pe 1 octombrie contra celor de la Botoșani. Din acel moment, echipa lui Rotaru a înregistrat o serie negativă de rezultate care a dus la schimbarea antrenorului.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a apropiat la 4 puncte de Rapid

Ivaylo Petev a fost adus la Universitatea Craiova în locul lui Corneliu Papură. Venirea bulgarului pe banca oltenilor a fost ca o gură de aer proaspătă pentru jucători, care s-au motivat pentru a începe cu dreptul alături de noul lor tehnician.

“Doar să fie și oftică la victoria noastră împotriva lor. În rest aștept în continuare. Pe mine nu m-a surprins așa evoluția echipei. Și ca antrenor nou nu ai ce să faci decât să joci cu aceeași jucători.

ADVERTISEMENT

Să vedem, eu totuși o să mă uit la el mai atent după perioada de iarnă, să văd ce jucători o să își aducă la echipă. Decent, este un tip echilibrat, nici nu a sărit cu nu știu ce gesticulări”, a completat Sorin Cârțu.

Victoria Universității Craiova a picat la fix. Rapid s-a încurcat cu Sepsi în deplasare, scor 0-0, fapt ce le-a permis oltenilor să se apropie la 4 puncte de trupa lui Bergodi. Pentru Craiova, urmează un meci dificil etapa viitoare, în deplasare, la Oțelul.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este difuzată în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă în direct începând cu ora 10:30 și poate fi vizionată în premieră în aceeași zi, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cartu a fost incantat de victoria oltenilor cu Dinamo

 

ADVERTISEMENT