News

Doi frați s-au trezit cu o sacoșă plină cu bani pe parbrizul mașinii. Ce au făcut cu suma de 10.000 de euro

Întâmplare inedită în Teleorman. Doi frați s-au trezit cu o sacoșă plină cu bani pe parbrizul mașinii în care se aflau. Ce au decis să facă ulterior cu suma de 10.000 de euro.
28.01.2022 | 21:37
Doi frati sau trezit cu o sacosa plina cu bani pe parbrizul masinii Ce au facut cu suma de 10000 de euro
ADVERTISEMENT

Doi frați aflați în trafic în județul Teleorman au avut de a face cu o întâmplare extrem de rară. Din senin, aceștia s-au trezit cu o sacoși plină cu bani, căzută pe parbriz.

Geanta în cauză, în care se afla o sumă uriașă: peste 50.000 de lei, adică circa 10.000 de euro, căzuse dintr-un alt autoturism care circula în față.

ADVERTISEMENT

O sacoșă cu 10.000 de euro a căzut pe capota unei mașini aflate în mers. Reacția persoanelor din vehicul

Acest straniu incident s-a înregistrat într-o intersecție intens circulată din orașul Alexandria. Cei doi cetățeni peste care a căzut ”norocul” au încercat în zadar să-i atenționeze pe cei din față de pierderea suferită.

Au dat flash-uri și claxoane pentru ca păgubitul să observe pierderea banilor, dar degeaba. Sacoșa plină cu bani a zburat, din cauza vitezei, de pe parbriz, și a ajuns pe stradă, iar peste ea a trecut o alta mașină.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe șosea s-au împrăștiat sute de bancnote, de la 1 leu pana la 200 de lei.

Ce au făcut cei doi frați cu suma de 10.000 de euro strânsă de pe drum

Cei doi cetățeni, frate și soră, nu au ezitat și s-au apucat să strângă grămada de bani de pe șosea.

Dând dovadă de civism, aceștia au predat geanta cu bani primului echipaj de poliţie întâlnit, care era staționat în zona unei şcoli, se arată într-o postare pe pagina de socializare Alexandria, Teleorman, România 2.0.

ADVERTISEMENT

Au fost strânși de pe șosea 50.200 de lei, adică peste 10.000 de euro. În scurt timp, pe baza informațiilor furnizate de cei doi fraţi, păgubitul a fost identificat de polițiști. Sursa citată scrie că ar fi vorba de un patron al unui depozit din Alexandria.

Interesant este faptul că cei doi frați nu sunt la prima întâmplare de acest gen. Sora, care se afla la volan, a mai găsit, în trecut, o haină, într-un restaurant din Alexandria, plină cu bani.

ADVERTISEMENT

Haina era a unui individ bine amețit, care vânduse în aceeași zi o pădure. La fel ca în prezent, și atunci fata a returnat banii fără sa ia un leu din ei.

În urma acestui eveniment, cei doi frați spun că oricine ar trebui să procedeze la fel în momentul în care găsește un lucru al altei persoane.

ADVERTISEMENT