Sport

„Săgeată spre titlu!”. Marius Niculae, amintiri savuroase din tinerețe: „Mi s-a zbârlit pielea pe mine după ce am dat gol cu Milan!”. Video

Marius Niculae a vorbit într-un vlog lansat de Casa Pariurilor despre amintirile frumoase pe care le are din tinerețe, din perioada în care juca pentru Sporting Lisabona.
06.04.2022 | 11:20
Sageata spre titlu Marius Niculae amintiri savuroase din tinerete Mi sa zbarlit pielea pe mine dupa ce am dat gol cu Milan Video
Marius Niculae, amintiri savuroase din tinerețe. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist Marius Niculae, cunoscut și ca „Săgeată”, a fost eroul unui vlog extrem de interesant, realizat de Casa Pariurilor, sponsorul principal al Ligii 1.

Marius Niculae, amintiri savuroase din tinerețe în vlogul „Săgeată spre titlu”, realizat de Casa Pariurilor

Casa Pariurilor, sponsorul principal al Ligii 1, a avut o inițiativă extrem de interesantă, cu Marius Niculae în prim-plan. Fostul mare atacant al lui Dinamo și al echipei naționale a fost urcat într-o mașină împreună cu jurnalistul Cristi Scutariu și trimis la Cluj, pentru a sta de vorbă cu jucătorii echipei campioane în ultimii 4 ani în prima divizie.

ADVERTISEMENT

Discuția de pe drum dintre jurnalist și Marius Niculae a fost înregistrată. A ieșit un dialog sincer despre fotbal, viață, activitatea din străinătate, echipa națională, CFR Cluj sau situația din Ucraina, dialog care a fost sintetizat în 8 episoade ale vlogului „Săgeată spre titlu”, ce vor fi difuzate pe tot parcursul play-off-ului.

„Săgeată spre titlu”, episodul 1: Marius Niculae rememorează perioada Sporting Lisabona, când „eram în top 10 atacanți din Europa la vârsta mea”

Marius Niculae a povestit pentru Casa Pariurilor ce a însemnat tinerețea sa și cum a reușit să nu se piardă după transferul la Sporting Lisabona:

ADVERTISEMENT

„În 2001, eram în top 10 atacanți din Europa la vârsta mea. Având și cel mai debut la națională, aveam 4 goluri în 10 meciuri, eram căutat, aveam oferte”.

„Am fost cel mai scump transfer în acea perioadă. Având un antrenor român, care a știut să mă bage cu jucătorii, să mă certe când era cazul, ca să nu derapez, am avut acest noroc și nu mi-am pierdut mințile”, a mai spus Marius Niculae în vlogul pentru Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae: „Mi s-a zbârlit pielea pe mine după ce am dat gol cu Milan!”

Marius Niculae a continuat și a povestit ce înseamnă de fapt rivalitatea dintre Sporting Lisabona și FC Porto, el reușind să înscrie chiar la debutul pentru „lei” împotriva lui FC Porto. Totuși, el a mărturisit că nu golul de la debut împotriva lui FC Porto l-a emoționat atât de tare, ci reușita superbă împotriva lui AC Milan, în cupele europene.

„Am debutat cu gol contra rivalei Porto, care e o rivalitate mult mai mare. Benfica – Sporting e mai mult o rivalitate de familie și stadioanele sunt apropiate între ele, la trei kilometri distanță, mergi practic pe jos de la unul la altul”.

ADVERTISEMENT

Totuși, partida care l-a marcat cu adevărat pe „Săgeată” a fost duelul din Cupa UEFA, din sezonul 2001-2002, împotriva lui AC Milan, scor 1-1. În acea perioadă, la AC Milan evolua și Cosmin Contra, care a fost schimbat în minutul 87 al confruntării, în timp ce Marius Niculae a jucat tot meciul.

„Prima dată când s-a zbârlit părul pe mine a fost după ce am dat gol cu Milan. A fost o explozie, un vuiet, s-a zbârlit instant pielea pe mine după zgomotul din tribune”, a mai spus Marius Niculae.

ADVERTISEMENT